Close icon
Tågaborg - Helsingborg
11 rok
337 + 127 kvm
Tomt 643 kvm

Ståtlig och rymlig totalrenoverad villa med pool

Ståtlig och stor 1920-tals villa som har påkostat totalrenoverats med hänsyn till och bevarande av den tidstypiska stilen Swedish Grace (tjugotalsklassicism) i kombination med modern och funktionell design. Här finns många fina detaljer från forna dagar som stuckaturer, spegeldörrar, fiskbensmönstrade parkettgolv och flera öppna spisar tillsammans med modernt kök med öppen planlösning och nya badrum.

Under år 2013 genom gick fastigheten en omfattande renovering både vad avser ut- som insida. Tillbyggnad skedde också med ett orangeri som extra matsal med direktanslutning till kök och utgång till poolområdet och med den inredda vinden är det en rymlig 2,5-plans villa med 11 rum och med inredd källare. Den soliga tomten i västerläge nyanlades med pool och plattsättning för flera uteplatser samt med ny gräsmatta. Det tidigare garaget har byggts om till delvis förråd och delvis omklädningsrum med dusch, utedusch finns också. På tomten finns biluppställningsplatser och laddare för elbilar bakom fjärrstyrd järngrind som matchar villan i övrigt och på gatan är fri parkering.

Villan är belägen ca 500 m från strand och bad i Öresund och med Pålsjö skog ett kvarter bort.

En totalrenoverad 1920-tals villa med det som krävs för livskvalitet!

Kontakta mäklaren redan nu för med information och förhandsvisning.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Catharina Grenestedt

  Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

  +46 (0) 708-20 12 10

  catharina.g@sothebysrealty.se

  Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

  Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

  Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

  Intresseanmälan