Close icon
7 rok
230 kvm

Stilrent och harmoniskt på unik strandtomt om en halv hektar i Bodarna/Uppsala

Välkommen till detta drömboende i yttre delen av Vårdsätraviken med stilrent sammanhållen arkitektur och en lång strandlinje. Den totala boytan är ca 285 kvm och är fördelad på två byggnader ritade av arkitekterna Jan Erik Bergström respektive Max Holst. Bostadshuset stod färdigt 2014 och annexbyggnaden, ett tiotal meter från bryggan, byggdes 2021. På den storslagna tomten med ekar och mjuka bergspartier i dagen återfinns även garage med en bagarstuga i samma byggnad samt sjöbod och förråd.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Ingrid Niclason

  Registrerad fastighetsmäklare | Fil. kand

  +46 (0) 705-72 99 66

  ingrid.n@sothebysrealty.se

  Med 25 år i branschen och över 500 sålda hem kan ni tryggt lämna över er bostadsförsäljning till mig. Jag är med er hela vägen och tar hand om både stort och smått. Min erfarenhet och kunskap visar sig i mina nöjda kunder och goda rekommendationer. Tillsammans med Skeppsholmen Sotheby’s i särklass bästa marknadsföring är detta en oslagbar kombination.

  Jag har en femårig högskoleutbildning och har arbetat med marknadsföring innan jag tog steget att utbilda mig till fastighetsmäklare. I mitt yrke får mitt intresse att hjälpa andra på ett tryggt och professionellt sätt blomma ut. Välkommen att kontakta mig, i vilket skede du än befinner dig i inför en stundande försäljning. 

  Intresseanmälan