Close icon
Göteborg - Lorensberg
7 rok
282 kvm
10.877 kr/mån

Stor paradvåning i Lorensberg

I centrala Göteborg, med vidsträckt utsikt över Södra vägen ligger denna rymliga paradvåning på nästan 300 kvm med flera underbara sällskapsrum i fil. Utöver den sociala delen finns fyra stora sovrum, två badrum och två fina balkonger med både morgon- och kvällssol. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  Planritningar och kartor

  Magnus Helin

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-82 80 39

  magnus.h@sothebysrealty.se

  Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

   En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

  Intresseanmälan