Close icon
Malmö
12 rok
507 + 471 kvm
Tomt 2.020 kvm

Unik arkitektritad 60-talsdröm med stora ytor på Fridhem

Enastående och helt unik mid-century-villa ritad av den ikoniska arkitektduon Fritz Jaenecke & Sten Samuelsson år 1959. I detta hus har de vackra funktionella linjerna från ritbordet varsamt realiserats med hjälp av de yppersta materialen – skiffer, teak, handslaget tegel, kalksten och fiskbensparkett.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Markus Hultman

  Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

  +46 (0) 739-82 80 04

  markus.h@sothebysrealty.se

  Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

  Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

  Intresseanmälan