Close icon
Stäng
Österåker - Furusundsleden
20 rok
618 kvm
Tomt 50 Ha

Unik, exklusiv och mycket privat fastighet på sjötomt 76 ha.

Unik, exklusiv och mycket privat fastighet med 50 ha skog och 26 ha vatten. Stort, representativt bostadshus om cirka 450 kvm med ett avskilt läge och vy mot Furusundsleden och över de stora gräshagarna nedanför huset. Lång, egen strand med strandlinje på 800 m. Skog med möjlighet till privat jakt. Stor brygganläggning med segelbåtsdjup och plats för flera båtar. På fastigheten finns även flera hus varav Gamla Mangårdsbyggnaden är cirka 150 kvm stort samt ett torp och flera mindre hus. Här finns även två garage, en verkstad/mans cave samt en maskinhall som används för maskiner och vinterförvaring av familjens båtar. Ett helt unikt boende för den som föredrar en ostörd, lantlig skärgårdsmiljö cirka 40 minuter från Stockholm City. Passar utmärkt för familj som söker ett ogenerat permanentboende, generationsboende, hästgård eller kanske kombination verksamhet/boende.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Michael Preber

  Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

  +46 (0) 709-39 01 90

  michael.p@sothebysrealty.se

  Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2022.

  Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

  Intresseanmälan