Close icon

Fredrika Bremersgatan 12 Örgryte - Skår

Örgryte - Skår
10 rok
377 + 68 kvm
Tomt 788,2 kvm

Unikt tillfälle i Örgryte

Nu ges tillfälle att förvärva en storslagen fastighet på en av Örgrytes absolut mest eftertraktade adresser. Huset har en totalarea på hela 445 kvm varav boarea 377 kvm. 10 rum varav 5-6 sovrum och underbara sociala ytor. Huset är beläget längst in på en lugn återvändsgata med en magnifik panoramautsikt över hustaken i Örgryte och ner mot centrala Göteborg.
Pris på förfrågan.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Magnus Helin

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-82 80 39

  magnus.h@sothebysrealty.se

  Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

   En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

  Intresseanmälan