Close icon
Göteborg - Örgryte
7 rok
286 + 73 kvm
Tomt 420,1 kvm

Unikt townhouse i Örgryte Bö på nästan 500 kvm

Detta pampiga townhouse uppfördes 1916 på Bögatan i Örgryte. När det var nybyggt fanns endast ett fåtal andra hus i området. Townhouset är betydligt större än det ser ut från gatan, då djupet är över 14 m, vilket skapar ett entréplan på runt 140 kvm. Den totala ytan är nästan 500 kvm, varav boarea på ca 286 kvm. Det gör troligen fastigheten till Örgrytes rymligaste radhus! Det är beläget mitt i radhuslängan, med framträdande frontespis åt både gatan och trädgården och lär ha uppförts åt byggmästaren själv.

I huset finns bl.a. två trapphus, ett stort vardagsrum på ca 70 kvm med 3 meters takhöjd, 4-6 sovrum, bastu, charmig gillestuga, två öppna spisar och inhägnad solig trädgård i söder med stor uteplats i mycket tyst och lugnt läge. Den delvis oinredda vinden har en rejäl takhöjd, vilket ger en stor potential för framtiden.

Här bor man mitt i Bö, nära både Montessoriskolan Casa F-9 samt Böskolan F-9. Delsjöns naturreservat finns inom kort promenadavstånd.

Pris på förfrågan.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Magnus Helin

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-82 80 39

  magnus.h@sothebysrealty.se

  Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

   En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

  Intresseanmälan