Close icon
Örgryte - Jakobsdal
310 + 114 kvm
Tomt 606,6 kvm

Vacker trävilla i Örgryte från 1929 på totalt 424 kvm

Med ett mycket centralt läge i Jakobsdal ligger denna rymliga enfamiljsvilla på 10 rum varav 5-6 sovrum och en area på 424 kvm varav boarea 310 kvm. Huset uppfördes 1929 av en byggmästare som lät uppföra flera av flerfamiljshusen i området. I huset finns mycket originaldetaljer bevarande såsom stuckaturer, öppen spis, ekparkettgolv, fönster och listverk. Huset lämpar sig mycket väl för en stor familj, alternativt bygga om till generationsboende. Friköpt tomt, friköpt fjärrvärme, fiber och fungerande öppen spis finns. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för ytterligare information.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  (1/4)

  (2/4)

  (3/4)

  (4/4)

  Planritningar och kartor

  Magnus Helin

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-82 80 39

  magnus.h@sothebysrealty.se

  Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

   En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

  Intresseanmälan