Close icon

Norra Övägen 10 Stenungsön

Stenungsön
126 kvm
Tomt 10.142 kvm

Villa med strandtomt, stor inredd sjöbod och brygga

På Stenungsön med utsikt in mot centrum ligger denna villa med en pampig tomt om ca 10 000 kvm som löper hela vägen ner och även en bit ut i vattnet.
Vid havskanten ligger en "sjöbod" om cirka 90 kvm inredd med kök, badrum, bastu, sovrum, och ett stort vardagsrum, ett fullt fungerande hus helt enkelt.
Brygga för flera båtar och även strand där småbarn kan bada.

Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   

  Planritningar och kartor

  Planritningar och kartor

  Mathias Martinsson

  Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

  +46 (0) 739-82 89 04

  mathias.m@sothebysrealty.se

  Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

  Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

  Intresseanmälan