Close icon
Lars Andersson VD

Lars Andersson

VD | Civilekonom DHS

+46 (0) 739-82 80 10

lars.a@sothebysrealty.se

Det har snart gått tre decennier sedan vi startade Skeppsholmen Fastighetsmäkleri i en liten fin butikslokal på Styrmansgatan i Stockholm. Sedan dess har vi stadigt vuxit och sitter idag i en generös butikslokal på Karlavägen och finns numera representerade i Göteborg, Helsingborg, Båstad, Malmö, Skanör - Falsterbo, Åre och på Gotland. Sedan 2010 äger vi dessutom den exklusiva rätten till Sotheby's International Realty i Sverige. Sothebys International Realty är världens ledande fastighetsmäklare i premiumsegmentet med drygt 1000 kontor i över 80 länder, så vi når en mycket exklusiv målgrupp i såväl Sverige som utomlands.

Jag är så stolt över vad vi har åstadkommit så här långt på vår resa tillsammans med våra fantastiska kollegor och inte minst våra kunder som återkommit och gett oss sitt stora förtroende år efter år. Även om vi snart har varit verksamma i tre decennier försöker vi hela tiden tänka nytt. Jag är idag exempelvis en flitig användare av det fantastiska verktyg som sociala medier utgör, ett effektivt men samtidigt personligt sätt att både upprätthålla och bygga nya relationer. Varmt välkommen du med som min kontakt och vän på LinkedIn, Facebook och Instagram.

Hittar du inte det du söker?

Tack vare vårt stora kundregister har vi möjlighet att matcha ett objekt med rätt köpare utan att någon behöver få veta.