Close icon
Internationellt Vi tar världen närmare dig. Sotheby´s International Realty är världens ledande mäklarföretag inom premiumsegmentet. Sedan 2010 äger vi franchiserätten för Sotheby´s International Realty i Sverige, och genom oss når du inte bara ut till den lokala marknaden utan till hela världen genom våra 1000 kontor i över 75 länder.

Varje marknad fungerar på sitt sätt. Vi hjälper dig att komma i kontakt med den bäst lämpade lokala fastighetsmäklaren i vårt världsomspännande Sotheby’s International Realty-nätverk.

Vi tar världen närmare dig.

Idag är bostadsaffärer internationella och Sverige är ett attraktivt land att bo och arbeta i. Dessutom drömmer många av oss om ett boende utomlands. Vi var därför tidiga med ett internationellt samarbete och genom vårt partnerskap med Sotheby´s International Realty når du inte bara den lokal marknaden, utan hela världen genom våra över 1100 kontor i 81 länder. Så oavsett om du vill köpa eller sälja ett hem utomlands, så bistår vi dig med värdefulla kontakter.

Vad betyder det för dig? Genom oss får du tillgång till ett globalt nätverk av världens skickligaste fastighetsmäklare. Du får på så vis kontakt med en lokal mäklare som tar hand om dig och din försäljning på bästa sätt. Likaså när du söker efter ditt nya drömboende utomlands hjälper någon av våra lokala kollegor dig att hitta hem. Vi ser självklart även till att du har tillgång till en Sotheby´s Realty mäklare i Sverige som du kan rådfråga. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Utvalda internationella objekt

Med fastighetsmäklare på plats i varje del av världen är vi lokala överallt. Skeppsholmen Sotheby´s International Realty tar världen närmare dig.

Vill du sälja eller köpa utomlands?