Close icon
Nyproduktion Den nya sköna världen.

Allt är möjligt: råvindar, vattentorn, fabriker – allt kan byggas om och bli till nya attraktiva våningar.

Arkitektur av hög internationell klass.

När vi startade vår verksamhet var nybyggnation inget vi pratade högt om. Det mesta var fult, tråkigt och oattraktivt. Men tack och lov har världen förändrats. Idag bygger vi arkitektritade hem i hög internationell klass. Vi på Skeppsholmen Sotheby’s Realty Nyproduktion är stolta över att befinna oss i frontlinjen av den utvecklingen. Under åren har vi åtagit oss förmedling och konsultation i om- och nybyggnadsprojekt över hela landet. Det kan vara alla möjliga och omöjliga projekt. Slitna bostadshus och kontorsfastigheter byggs om från grunden till den standard och planlösning som vi utformar tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar att förädla råytor och omvandla platta tak, källarlokaler och råvindar till vackra bostäder.

Våra projekt

Vi har mångårig erfarenhet av att sälja hem redan på ritningsstadiet och har nära samarbeten med framstående arkitekter och duktiga entreprenörer som skapar drömboenden med inbyggd livskvalitet.

Under produktion, hörnläge med uteplats Kungsholmen

Mycket välplanerad 1,5:a med uteplats. Idealiskt drömläge på Kungsholmen invid Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Tunnelbana Fridhemsplan ligger bara ett par hundra meter bort. Shopping, caféer och restauranger alldeles runt hörnet. 34 kvm med trevligt ljust hörnläge med fönster mot innergård och uteplats. Lägenheten ligger en halv trappa ned på charmig och lugn innergård. Platsbyggt kök med bänk i ek. Utrustat med med ugn, spishäll, diskmaskin och köksfläkt. Kök och övrig förvaring byggs av finsnickare. Trestavig parkettgolv i ek. Vackert ljust helkaklat badrum med dusch. Bilderna är från en annan lägenhet i samma stil som byggts av samma byggare. Lägenheten är under produktion och den mäts upp när den är färdigställd. Tillträde kan ske i oktober/november

Vindar under produktion med terrass Östermalm

Med adress Danderydsgatan 28 A byggs 3 stycken vindar i ett lugnt beläget gårdshus. Genomgående vacker fiskbensparkett. Vattenburen golvvärme för bästa inomhuskomfort. Exklusiva kök från Italienska Binova. Smart belysning via Plejd. Vitvaror och blandare från Miele. Tapwell inbyggnadsblandare i badrum med stora granitkeramikplattor i 30x60 format. Alla vindarna som byggs i denna del har mycket effektiva planlösningar och trevliga terrasser. Biytorna kommer få dem att kännas rejält rymliga. Härlig rymdkänsla då nocken ligger på ca 3,8 meter. Renderingsbilderna i denna annons baseras på lägenhet 102. Denna del av gårdshuset har ej hiss. Lght 102 är en 1,5:a med om 35 kvm med 39 kvm golvyta och 5 kvm terrass. Lght 103 är en 1:a om 24 kvm lägenhet med 26 kvm golvyta och 8 kvm sovloft med en terrass om 4 kvm Lght 104 är en 2:a om 35 kvm med 40 kvm golvyta och en terrass om ca 5 kvm. Byggs även en vind på 60 kvm, 140 kvm (SÅLD) och en vind på 204 kvm.

Våra projekt

Vi har mångårig erfarenhet av att sälja hem redan på ritningsstadiet och har nära samarbeten med framstående arkitekter och duktiga entreprenörer som skapar drömboenden med inbyggd livskvalitet.

Nösunds Havshotell - underbar hotellanläggning vid havet Nösund

Här har du chansen att förvärva en renodlad turist-, konferens- och hotellanläggning i Nösund på Orust – Nösund Havshotell. Redan i början av förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tångbad och pensionatsliv. Nösunds Havshotell har tagit tillvara på dessa gamla traditioner och erbjuder mat, spa och boende i en genuin skärgårdsidyll. Genom åren har dessutom många populära artister uppträtt på hotellet. Hotellets boende består av flera små byggnader som benämns Sjöbodarna, Strandgården & Flygeln. Hotellet har även utnyttjat boenden som kallats Luftslottet och Lusthuset på Havsudden, dessa byggnader ligger en vacker bryggpromenad på ca 7 minuter och dessa fastigheter säljs separat. Totalt har hotellet 28 rum varav 4 enkelrum. Restaurangen tar 220 sittande gäster och det finns även 8 konferenslokaler i olika storlekar, med platser för upp till 110 personer. I många av rummen finns det fantastisk havsutsikt tack vare de havsnära läget.

"Dagöholmsbackarna" - betagande vackert i Sörmland Katrineholm

Naturskönt och avskilt belägen större gård vid sjön Långhalsen, sedan 1939 använd som vårdhem med ca 45 rum för boende. Parkliknande trädgård sluttar ned mot sjön med betagande vackra vyer mot hagmark och ekbackar. En förtrollande vacker miljö med stora möjligheter.

Vill du sälja eller köpa nyproduktion?