Close icon
Stäng
Nyproduktion Den nya sköna världen.

Allt är möjligt: råvindar, vattentorn, fabriker – allt kan byggas om och bli till nya attraktiva våningar.

Arkitektur av hög internationell klass.

När vi startade vår verksamhet var nybyggnation inget vi pratade högt om. Det mesta var fult, tråkigt och oattraktivt. Men tack och lov har världen förändrats. Idag bygger vi arkitektritade hem i hög internationell klass. Vi på Skeppsholmen Sotheby’s Realty Nyproduktion är stolta över att befinna oss i frontlinjen av den utvecklingen. Under åren har vi åtagit oss förmedling och konsultation i om- och nybyggnadsprojekt över hela landet. Det kan vara alla möjliga och omöjliga projekt. Slitna bostadshus och kontorsfastigheter byggs om från grunden till den standard och planlösning som vi utformar tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar att förädla råytor och omvandla platta tak, källarlokaler och råvindar till vackra bostäder.

Våra nyproduktionsprojekt

Våra projekt

Vi har mångårig erfarenhet av att sälja hem redan på ritningsstadiet och har nära samarbeten med framstående arkitekter och duktiga entreprenörer som skapar drömboenden med inbyggd livskvalitet.

Vindar under produktion med terrass Östermalm

Fantastisk liten minivind med 22 kvm boarea och 12 kvm biyta varav 9 kvm är ett sovloft. Total golvyta i vinden är 34 kvm. Terrassen är drygt 4,5 kvm. En riktigt lyxig vind. Ett mycket bra alternativ till att köpa en tvåa. 4 tr ej hiss.

Våra projekt

Vi har mångårig erfarenhet av att sälja hem redan på ritningsstadiet och har nära samarbeten med framstående arkitekter och duktiga entreprenörer som skapar drömboenden med inbyggd livskvalitet.

Morning Breeze Alicante

An amphitheatre layout with a seven-meter-high glass facade overlooking the surrounding area ensures the magical location is maximized, whilst a two-storey aquarium-style glass infinity pool brings the outside in and the inside out. Armani has created a space which connects with nature and enhances the sights and sensations of the local environment, blending in with its surrounds and maintaining the beauty of the landscape.

Vill du sälja eller köpa nyproduktion?