Close icon
Kommersiellt Med rätt känsla för fastigheter.

Skeppsholmen Sotheby’s International Realty Kommersiella förmedlar och agerar rådgivare vid överlåtelser och förvärv av hyresfastigheter för bostäder, kommersiella fastigheter och exploateringsfastigheter över hela landet.

Med rätt känsla för fastigheter.

Fast egendom har länge visat sig vara en god affär och en framgångsrik fastighetsförsäljning handlar om att ha rätt känsla för fastigheter.

Att se möjligheter, att ha erfarenheten att identifiera rätt målgrupp och att veta hur just din fastighet bäst ska presenteras för marknaden. Den där rätta känslan skapas bara genom att vara oerhört noggrann, ha ett enormt tålamod och att hysa en stor kärlek till idogt arbete.

Våra kunder är både svenska och internationella aktörer. Vi åtar oss även sökuppdrag där vi aktivt letar efter fastigheter för våra kunders räkning.  Vi bistår även med köprådgivning och strategisk analys.

Alltsedan vi startade 1992 har vi genomfört ett stort antal framgångsrika fastighets- och bolagstransaktioner av såväl slott, gods och gårdar, hotell och konferensanläggningar som kontors-, bostads- och industrifastigheter. Vi har ett väl upparbetat nätverk och en gedigen erfarenhet av såväl bolagsaffärer, försäljningar till bostadsrättsföreningar som renodlade fastighetstransaktioner.

Med vårt varumärke och marknadsföring i ryggen kan vi erbjuda din fastighet maximal exponering både nationellt och internationellt. Vi kan även gå den diskreta vägen genom vårt kundregister, vilket gör att du kan sälja din fastighet underhand.

Vi vet hur en fastighet ska presenteras för marknaden. Med rätt känslan helt enkelt.

Skeppsholmen Sotheby’s Realty Kommersiella, är idag en offensiv aktör med en stark kundbas. Våra kunder är privata investerare, institutioner och offentliga förvaltningar som på olika sätt önskar förändra eller utveckla sina fastighetsinnehav.

Thomassons Gård - Renägaren och fotografens fastighet i Åre Åre By

Med utsikt över både Åresjön, Renfjället och Mullfjället ligger denna fastighet där man har ett helt unikt boende med 10 r o k oavsett om man vill fortsätta driva det som ett familjärt pensionat eller nyttja det som privat fjällbostad med närhet till allt.

Fantastisk gård i Dalsland - Gustavsfors Gustavsfors

Skacködegården – en ekologisk gård i Gustavsfors med ett naturskönt, skyddat och avskilt läge vid sjön Västra Silen i Dalslands kanal. På gården erhålls huvudbostad, gårdsbyggnader, lador, gästhus, badponton och båthus. Fastigheten har 540 meter sjölinje, via denna finns god tillgång till djupt vatten samt ett sandigt grunt område i söder. Totala areal för fastigheten är ca 69 ha, varav produktiv skogsmark är beräknat till ca 56,2 ha. Uppräknad skogssammanställning genomförd av Skogsstyrelsen (2018-06-20) anger totalt virkesförråd om ca 8 247 m3sk, medeltal 147 m3sk per hektar. Fastighetens medelbonitet är beräknad till 5,7 m3sk per hektar. På tomten finns även en sjö på ca 2 hektar. Det finns jakt- och fiskerättigheter på fastigheten. Huvudhuset består av en timmerbyggnad på ca 180 kvm byggd 1906. Via dubbeldörrar nås entrén och verandan. På nedervåningen finns ett härligt vardagsrum med en stor elegant kakelugn och sjöutsikt. Köket är i fil med vardagsrummet.

Vendelsö - 14 ha centralt belägen mark för naturnära framtidsboende Vendelsö

En stor och centralt belägen skogsfastighet som ansluter till milsvid urskog i Tyresta Nationalpark. Goda förutsättningar för exploatering och utveckling av 40-50 bostäder på solig sydvästvänd ås med naturnära, centralt läge.

"Dagöholmsbackarna" - betagande vackert i Sörmland Katrineholm

Naturskönt och avskilt belägen större gård vid sjön Långhalsen, sedan 1939 använd som vårdhem med ca 45 rum för boende. Parkliknande trädgård sluttar ned mot sjön med betagande vackra vyer mot hagmark och ekbackar. En förtrollande vacker miljö med stora möjligheter.

Toftaholm Herrgård, en unik hotellanläggning centralt i Småland. Toftaholm

Toftaholms Herrgård intill sjön Vidöstern, centralt i Småland en unik Hotellanläggning från 1600-talet.Herrgården har 44 hotellrum och konferenslokaler för 100 personer, restaurang, spa vid sjön och övriga aktiviteter som skytte och kanotutflykter,

Skeppsholmen Sotheby’s Realty Kommersiella, är idag en offensiv aktör med en stark kundbas. Våra kunder är privata investerare, institutioner och offentliga förvaltningar som på olika sätt önskar förändra eller utveckla sina fastighetsinnehav.

Nösunds Havshotell - underbar hotellanläggning vid havet Nösund

Här har du chansen att förvärva en renodlad turist-, konferens- och hotellanläggning i Nösund på Orust – Nösund Havshotell. Redan i början av förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tångbad och pensionatsliv. Nösunds Havshotell har tagit tillvara på dessa gamla traditioner och erbjuder mat, spa och boende i en genuin skärgårdsidyll. Genom åren har dessutom många populära artister uppträtt på hotellet. Hotellets boende består av flera små byggnader som benämns Sjöbodarna, Strandgården & Flygeln. Hotellet har även utnyttjat boenden som kallats Luftslottet och Lusthuset på Havsudden, dessa byggnader ligger en vacker bryggpromenad på ca 7 minuter och dessa fastigheter säljs separat. Totalt har hotellet 28 rum varav 4 enkelrum. Restaurangen tar 220 sittande gäster och det finns även 8 konferenslokaler i olika storlekar, med platser för upp till 110 personer. I många av rummen finns det fantastisk havsutsikt tack vare de havsnära läget.

Unik Österlen-fastighet med tre bostäder varav en är butik i dagsläget Skillinge

Välkomna till denna omfattande fastighet som består av ett hus med lokal i bottenplan och lägenhet på ovanvåningen samt ett modernt gårdshus med ytterligare en bostad. Hela fastigheten skulle kunna användas som generationsboende för tre familjer. Men också mycket fina möjligheter att kombinera verksamhet och boende på toppadress i charmiga Skillinge på Österlen. Huvudbyggnaden har sitt ursprung från 40-talet och har använts bl. a. som smedja och snickeri men byggdes om helt och hållet 1996 och endast delar av ytterväggarna samt det fina mellanbjälklaget fick vara kvar. Nu är det en modern byggnad med gjuten, isolerad platta med golvvärme, takhöjd upp till 3,5 m och ett vackert ljusflöde genom de stora fönsterna.

Guldsmedsgården i Båstad - Utvecklingsfastighet med generösa planbestämmelser Centralt

Belägen en kort promenad från Malens vackra sandstrand, utmed den välkända Köpmansgatan i Båstad finner ni denna fastighet med generösa planbestämmelser. Tomten om 768 kvm får bebyggas med en byggnadsarea om 256 kvm, dvs 1/3 av den totala tomtytan. Här får byggas 2 våningar med inredd vind och källare för både bostäder och handel vilket ger goda utvecklingsmöjligheter och intäktsmöjligheter. Förslag på upp till 8 bostadslägenheter har tidigare fått positiv feedback från kommunen. Dessutom är fastigheten belägen med närhet till allt som Båstad har att erbjuda. Den gamla gården som nu finns på fastigheten bedöms inte vara lämplig att vidareutveckla eller renovera, men den har ett trevligt namn att bygga vidare på. Hjärtligt välkomna till en av de sista utvecklingsbara fastigheterna i Båstad.

Vill du sälja eller köpa kommersiellt?