Close icon
Kommersiellt Med rätt känsla för fastigheter.

Skeppsholmen Sotheby’s International Realty Kommersiella förmedlar och agerar rådgivare vid överlåtelser och förvärv av hyresfastigheter för bostäder, kommersiella fastigheter och exploateringsfastigheter över hela landet.

Med rätt känsla för fastigheter.

Fast egendom har länge visat sig vara en god affär och en framgångsrik fastighetsförsäljning handlar om att ha rätt känsla för fastigheter.

Att se möjligheter, att ha erfarenheten att identifiera rätt målgrupp och att veta hur just din fastighet bäst ska presenteras för marknaden. Den där rätta känslan skapas bara genom att vara oerhört noggrann, ha ett enormt tålamod och att hysa en stor kärlek till idogt arbete.

Våra kunder är både svenska och internationella aktörer. Vi åtar oss även sökuppdrag där vi aktivt letar efter fastigheter för våra kunders räkning.  Vi bistår även med köprådgivning och strategisk analys.

Alltsedan vi startade 1992 har vi genomfört ett stort antal framgångsrika fastighets- och bolagstransaktioner av såväl slott, gods och gårdar, hotell och konferensanläggningar som kontors-, bostads- och industrifastigheter. Vi har ett väl upparbetat nätverk och en gedigen erfarenhet av såväl bolagsaffärer, försäljningar till bostadsrättsföreningar som renodlade fastighetstransaktioner.

Med vårt varumärke och marknadsföring i ryggen kan vi erbjuda din fastighet maximal exponering både nationellt och internationellt. Vi kan även gå den diskreta vägen genom vårt kundregister, vilket gör att du kan sälja din fastighet underhand.

Vi vet hur en fastighet ska presenteras för marknaden. Med rätt känsla helt enkelt.

Skeppsholmen Sotheby’s Realty Kommersiella, är idag en offensiv aktör med en stark kundbas. Våra kunder är privata investerare, institutioner och offentliga förvaltningar som på olika sätt önskar förändra eller utveckla sina fastighetsinnehav.

Unik Ystad-fastighet i historiska kvarter Ystad centrum

På utmärkt läge, mellan Norra promenaden och stortorget, erbjuds nu en vacker fastighet med generösa ytor både vad gäller tomt och bostad.

Drömboende med båtplats och hyresintäkter Skärhamn

Nu ges möjlighet att förvärva ett drömboende med båtplatser samt hyresintäkter mitt i vackra Skärhamn. Granne med havet och med ett centralt läge på Skärhamns torg ligger denna vackra fastighet. Ett semesterparadis där havet möter klipporna precis nedanför husknuten och där man även har en egen brygga via arrende där man kan lägga till en till två båtar längs med bryggan. Här kan du njuta av sol, bad och båtliv från första parkett. I anslutning till den egna bryggan finner man även fastighetens garage som rymmer både bil och diverse annan förvaring. Detta garage kan man även använda som båthus ifall det behovet finns. Fastigheten erbjuder två lokaler (varav en är butik i dagsläget) och två lägenheter varav den ena är uthyrd och den andra finns tillgänglig för eget boende. Lägenheten som inte är uthyrd är på ca 210 kvm fördelat på tre våningar och är inredd med tre sovrum, tre vardagsrum, ett badrum, ett WC samt ett kök.

Skeppsholmen Sotheby’s Realty Kommersiella, är idag en offensiv aktör med en stark kundbas. Våra kunder är privata investerare, institutioner och offentliga förvaltningar som på olika sätt önskar förändra eller utveckla sina fastighetsinnehav.

Vill du sälja eller köpa kommersiellt?