Close icon
Stäng
Kommersiellt Med rätt känsla för fastigheter.

Skeppsholmen Sotheby’s International Realty Kommersiella förmedlar och agerar rådgivare vid överlåtelser och förvärv av hyresfastigheter för bostäder, kommersiella fastigheter och exploateringsfastigheter över hela landet.

Med rätt känsla för fastigheter.

Fast egendom har länge visat sig vara en god affär och en framgångsrik fastighetsförsäljning handlar om att ha rätt känsla för fastigheter.

Att se möjligheter, att ha erfarenheten att identifiera rätt målgrupp och att veta hur just din fastighet bäst ska presenteras för marknaden. Den där rätta känslan skapas bara genom att vara oerhört noggrann, ha ett enormt tålamod och att hysa en stor kärlek till idogt arbete.

Våra kunder är både svenska och internationella aktörer. Vi åtar oss även sökuppdrag där vi aktivt letar efter fastigheter för våra kunders räkning.  Vi bistår även med köprådgivning och strategisk analys.

Alltsedan vi startade 1992 har vi genomfört ett stort antal framgångsrika fastighets- och bolagstransaktioner av såväl slott, gods och gårdar, hotell och konferensanläggningar som kontors-, bostads- och industrifastigheter. Vi har ett väl upparbetat nätverk och en gedigen erfarenhet av såväl bolagsaffärer, försäljningar till bostadsrättsföreningar som renodlade fastighetstransaktioner.

Med vårt varumärke och marknadsföring i ryggen kan vi erbjuda din fastighet maximal exponering både nationellt och internationellt. Vi kan även gå den diskreta vägen genom vårt kundregister, vilket gör att du kan sälja din fastighet underhand.

Vi vet hur en fastighet ska presenteras för marknaden. Med rätt känsla helt enkelt.

Skeppsholmen Sotheby’s Realty Kommersiella, är idag en offensiv aktör med en stark kundbas. Våra kunder är privata investerare, institutioner och offentliga förvaltningar som på olika sätt önskar förändra eller utveckla sina fastighetsinnehav.

Söderfors Herrgård – bruksherrgård från 1690 vid Dalälven Söderfors

Välkommen till en vacker herrgård med flera flygelbyggnader i parkmiljö med sjöläge. 28 personligt inredda hotellrum, ståtliga konferenslokaler för upp till 170 personer samt ljus bankettsal från år 1700 för bröllop och fest. Restaurang med originaltak från 1600, allt i trivsam välbevarad bruksmiljö i Söderfors, Uppland. Söderfors herrgård ligger i Söderfors socken, Tierps kommun i Uppsala län på gränsen mellan Uppland och Gästrikland. Gården har sjötomt och brygga i Dalälven och intill fastigheten finns båtbryggor. Huvudbyggnaden är en timrad två-våningsbyggnad i karolinsk stil med säteritak som stod färdig 1690–1700. Runt 1750 byggdes den om till rokoko-stil under ledning av arkitekt Carl Hårleman som även var med och färdigställde Stockholms slott.

Gamla fyrvaktarbostaden anno 1891 på Hallshuk – Gotland Hallshuk

"Hallshuks fiskeläge ligger detta historiska hus, fint renoverat, på en av Gotlands allra mest unika platser. Här finns drömmen om en egen klippa 35 meter upp från stranden, med vidunderlig havsutsikt, fri sikt i 210 grader och magiska solnedgångar. Avskilt pittoreskt läge, en mil från stora vägen i naturreservat med rikt djur- och fågelliv, nära den lilla mysiga byn Hallshuk" Nu är försäljningen av detta ovanliga drömboende igång! Vänligen ring för bokning av visning lördag den 7 maj till fastighetsmäklare Lisa Jansdotter Svanlund 0739-828016 alternativt mail till lisa.j@sothebysrealty.se Varmt välkommen!

Skeppsholmen Sotheby’s Realty Kommersiella, är idag en offensiv aktör med en stark kundbas. Våra kunder är privata investerare, institutioner och offentliga förvaltningar som på olika sätt önskar förändra eller utveckla sina fastighetsinnehav.

Högfors Herrgård - bruksherrgård anno 1633 i Bergslagen Västmanland

Vacker bergsmansgård – en riktig raritet - med idylliskt läge, Norbergsån rinner sakta förbi genom fastigheten. Allé leder upp till gården bestående av generös mangårdsbyggnad i två plan samt två flyglar, allt beläget i prunkande, parkliknande trädgård. Strax utanför Norberg i Västmanland ligger denna vackra herrgård invid Högfors f.d. bruksområde, 16 mil från Stockholm. Ursprungligen byggd år 1633 av Jacob de la Gardie och Ebba Brahe med bevarad ägarlängd och rik på historik. Här höll kultureliten till när det begav sig. Glömt inte att se filmen!

Vill du sälja eller köpa kommersiellt?