Close icon
Stäng
Underhand Den diskreta vägen

Anledningarna kan variera, men alla vill inte synas. Då är en underhandsförsäljning ett bra alternativ. Det innebär att din försäljning sker diskret, men där vi genom vårt stora nätverk ändå hittar rätt köpare.

Att sälja utan att synas.

Att sälja den diskreta vägen med oss på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty innebär att vi skräddarsyr en försäljning utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Skillnaden är att marknadsföringen sker tystare. För vissa uppdrag innebär det att ditt hem inte syns överhuvudtaget. För andra kan det innebära att vi inte marknadsför din bostad på Hemnet. Andra uppdrag kan starta exklusivt på vår internationella sida eller så visas ditt hem bara på vår svenska hemsida. Möjligheterna är lika många som våra uppdragsgivare.

När du väljer en diskret försäljning arbetar vi främst med vårt kundregister och våra fastighetsmäklares personliga nätverk. Det låter kanske enkelt, men det här sättet att arbeta sätter verkligen våra fastighetsmäklare på prov. Det gäller att matcha rätt kunder ur vårt register med ditt hem och dessutom få dem att acceptera rätt pris. Utan andra budgivare. Våra väl utvecklade nätverk i kombination med vårt kontinuerligt uppdaterade kundregister med tiotusentals personer som söker ett nytt hem gör att vi oftast hittar rätt köpare. Vi har under lång tid arbetat med den här typen av försäljningar. Resultaten berättar vi gärna om – men bara mellan fyra ögon.

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Unik, exklusiv och mycket privat fastighet på sjötomt 76 ha. Österåker - Furusundsleden

Stort, representativt bostadshus 450 kvm samt gästhus 150 kvm med avskilt läge och vy mot Furusundsleden. Egen strandlinje 800 m. Välskött skog med möjlighet till privat jakt, gräsytor och sommarängar/beteshagar. Stor brygganläggning med segelbåtsdjup. Ett unikt boende för den som föredrar en ostörd, lantlig skärgårdsmiljö cirka 40 min från Stockholm City.

Unik arkitektritad 60-talsdröm med stora ytor på Fridhem Malmö

Enastående och helt unik mid-century-villa ritad av den ikoniska arkitektduon Fritz Jaenecke & Sten Samuelsson år 1959. I detta hus har de vackra funktionella linjerna från ritbordet varsamt realiserats med hjälp av de yppersta materialen – skiffer, teak, handslaget tegel, kalksten och fiskbensparkett.

Vill du också sälja ditt hem underhand?