Close icon
Stäng
Underhand Den diskreta vägen

Anledningarna kan variera, men alla vill inte synas. Då är en underhandsförsäljning ett bra alternativ. Det innebär att din försäljning sker diskret, men där vi genom vårt stora nätverk ändå hittar rätt köpare.

Att sälja utan att synas.

Att sälja den diskreta vägen med oss på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty innebär att vi skräddarsyr en försäljning utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Skillnaden är att marknadsföringen sker tystare. För vissa uppdrag innebär det att ditt hem inte syns överhuvudtaget. För andra kan det innebära att vi inte marknadsför din bostad på Hemnet. Andra uppdrag kan starta exklusivt på vår internationella sida eller så visas ditt hem bara på vår svenska hemsida. Möjligheterna är lika många som våra uppdragsgivare.

När du väljer en diskret försäljning arbetar vi främst med vårt kundregister och våra fastighetsmäklares personliga nätverk. Det låter kanske enkelt, men det här sättet att arbeta sätter verkligen våra fastighetsmäklare på prov. Det gäller att matcha rätt kunder ur vårt register med ditt hem och dessutom få dem att acceptera rätt pris. Utan andra budgivare. Våra väl utvecklade nätverk i kombination med vårt kontinuerligt uppdaterade kundregister med tiotusentals personer som söker ett nytt hem gör att vi oftast hittar rätt köpare. Vi har under lång tid arbetat med den här typen av försäljningar. Resultaten berättar vi gärna om – men bara mellan fyra ögon.

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Ralph Erskine i toppform, Saltsjö-Duvnäs

Elegans och harmoni utstrålar denna designdröm uppförd 1947. Arkitektens känsla för detaljer kommer bl a till uttryck i de platsbyggda bokhyllorna - en med inbyggt akvarium - den öppna spisen i vardagsrummet samt i träarbeten både exteriört och interiört. Den arkitektritade tomten är parkliknande och fint inringad av ståtliga träd samt mur och materialvalen är utsökta.

Sjötomt med egen brygga vid Sätterfjärden Österskär - Österåker

Elegant villa om 215 kvm med goda sällskapsytor samt 4-5 sovrum. Parkliknande sjötomt med plana gräsytor och sandstrand, rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup, sjöstuga med vedeldad bastu.

Påkostad nyproduktion med sjöutsikt i Ågesta Ågesta / Mellansjö

Arkitektritat hus i trä på 370 kvm i sydvästläge med möjlighet att nyttja del av huset som separat lägenhet på 65 kvm. Huset håller mycket hög standard och har smarta genomtänkta lösningar med totalt sex sovrum och fyra badrum. Veranda i anslutning till vardagsrum och kök från Puustelli. Separat teknikkrum. Takterrass och bastu. Bergvärme och genomgående golvvärme. Fiber indraget. Härlig sjöutsikt mot Magelungen och omedelbar närhet till golfbana, friluftsgård och fina promenadstråk.

Strålande havsutsikt med utsikt mot fyren Glommen - Falkenberg

Närmsta granne med naturreservatet Morups Tånge Fyr ett stenkast från havet uppenbarar sig denna villa med ett mycket bra läge.

Arkitektritad souterrängvilla med pool och underbar sjöutsikt Nynäshamn - Sorunda

Välkommen till en arkitektritad souterrängvilla med pool och underbar sjöutsikt. Här finns utrymme för lugn och ro men också för socialt umgänge. Övervåningen bjuder på vardagsrum och kök med matplats i öppen planlösning med braskamin. Utgång till stor balkong med fin sjöutsikt som går runt hela framsidan och kortsidan av huset. Här finns även gästwc, tvättstuga samt stort sovrum med badrum i anslutning. En trappa ner finns ytterligare ett vardagsrum, två sovrum, badrum med bastu samt garage. Möjlighet till båtplats finns i området.

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Fantastiskt läge med sjöutsikt på stor trädgårdstomt nära Mälaren Mälarbaden

Stor villa på över 260 kvm med strålande sjöutsikt belägen ett stenkast från Mälaren. Egen brygga och garage för fem bilar. Lätt sluttande tomt på över 5500 kvm ner mot vattnet. Möjlighet till avstyckning enligt detaljplan.

Storslaget fjällboende i Vemdalen med enastående utsikt över fjället Vemdalen

Med storslaget läge över Vemdalsfjället uppförs fyra parhus med absolut högsta standard. Privat spabad, vedeldad badtunna och separat relax med bastu.

Enplansvilla med underbar havsutsikt Kungsbacka - Åsa

Enplansvilla om 189 kvm i mycket gott skick med öppen planlösning och gästhus belägen långt in på återvändsgata med naturen som närmsta granne.

Topprenoverad femma med lugnt läge i Vasastaden Vasastaden

Med balkong i väster ligger denna topprenoverade femma på 152 kvm med två lyxiga badrum och 4 sovrum. Allt renoverat under 2020. Stort öppet vardagsrum ihop med kök, med rejäla fönsterpartier mot väster skapar en härlig social yta. Här bor man mycket bekvämt i en lugn del av Vasastaden, högst upp på Föreningsgatan med egen tvättstuga i våningen, stor hiss i huset och inga trappor. Mycket goda garagemöjligheter i föreningen, ofta med kort kötid! På översta våningsplanet finns en möblerad gemensam takterrass med utsikt över takåsarna i Göteborgs innerstad. Tillträde efter överenskommelse. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Vill du också sälja ditt hem underhand?