Close icon
Stäng
Underhand Den diskreta vägen

Anledningarna kan variera, men alla vill inte synas. Då är en underhandsförsäljning ett bra alternativ. Det innebär att din försäljning sker diskret, men där vi genom vårt stora nätverk ändå hittar rätt köpare.

Att sälja utan att synas.

Att sälja den diskreta vägen med oss på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty innebär att vi skräddarsyr en försäljning utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Skillnaden är att marknadsföringen sker tystare. För vissa uppdrag innebär det att ditt hem inte syns överhuvudtaget. För andra kan det innebära att vi inte marknadsför din bostad på Hemnet. Andra uppdrag kan starta exklusivt på vår internationella sida eller så visas ditt hem bara på vår svenska hemsida. Möjligheterna är lika många som våra uppdragsgivare.

När du väljer en diskret försäljning arbetar vi främst med vårt kundregister och våra fastighetsmäklares personliga nätverk. Det låter kanske enkelt, men det här sättet att arbeta sätter verkligen våra fastighetsmäklare på prov. Det gäller att matcha rätt kunder ur vårt register med ditt hem och dessutom få dem att acceptera rätt pris. Utan andra budgivare. Våra väl utvecklade nätverk i kombination med vårt kontinuerligt uppdaterade kundregister med tiotusentals personer som söker ett nytt hem gör att vi oftast hittar rätt köpare. Vi har under lång tid arbetat med den här typen av försäljningar. Resultaten berättar vi gärna om – men bara mellan fyra ögon.

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Välhållen fiskarlänga med fritt läge mot Östersjön Skåre

I Skåre, på Skånska Sydkusten, har vi nu möjlighet att erbjuda en av de gamla eftertraktade bostäderna som ligger med fri utsikt mot havet och mark som sträcker sig längs kustlinjen och en bit ut i vattnet. Den gamla fina 1800-talsbyggnaden har renoverats varsamt och byggts till under årens lopp. Försäljningen avser både tomten med bostadsbyggnad och den äng framför som är indelad i en separat fastighet där det även finns två bodar. Ängsmarken, 27:39, får inte bebyggas ytterligare.

Stort hus om 467 kvm i Långedrag Långedrag

Stor klassisk tegelvilla mitt i Långedrag om 467 + 67 kvm med gott om utrymme för en ny ägare att disponera på det sätt som passar den bäst. Möjlighet till separata ingångar för den som önskar använda en del av huset till verksamhet.

Nybyggd villa med sjöglimt på Stora Essingen Stora Essingen

Mycket kvalitativ villa i tre plan med bergvärme och FTX-ventilation med kyla. Kök med bänkskiva i Carrarra-marmor och vitvaror från Miele. Sjöglimt från övre plan. Souterrängdel med egen lägenhet.

Tomt med sjöutsikt i bästa läge vid Långsjön Huddinge

Fastigheter med strålande sjöutsikt med befintligt hus från 60-talet med renoveringsbehov. Indragen bergvärme och fiber.

Påkostad nyproduktion med sjöutsikt i Ågesta Ågesta / Mellansjö

Arkitektritat hus i trä på 370 kvm i sydvästläge med möjlighet att nyttja del av huset som separat lägenhet på 65 kvm. Huset håller mycket hög standard och har smarta genomtänkta lösningar med totalt sex sovrum och fyra badrum. Veranda i anslutning till vardagsrum och kök från Puustelli. Separat teknikkrum. Takterrass och bastu. Bergvärme och genomgående golvvärme. Fiber indraget. Härlig sjöutsikt mot Magelungen och omedelbar närhet till golfbana, friluftsgård och fina promenadstråk.

Enplansvilla med underbar havsutsikt Kungsbacka - Åsa

Enplansvilla om 189 kvm i mycket gott skick med öppen planlösning och gästhus belägen långt in på återvändsgata med naturen som närmsta granne.

Villa 400 kvm på sjötomt med egen strandlinje Trångsund

Stort och påkostat hus på 400 kvm med bästa läge på egen sjötomt med strandlinje vid Drevviken. Sjöstuga med bastu, brygga, relaxavdelning, bergvärme och dubbelgarage.

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Egen oas på Stora Essingen

Villa på över 300 kvm med privat läge högt upp på Stora Essingen. Fantastisk trädgård på 1100 kvm med pool och soldäck. Damm, altaner och loungeavdelning. Uthyrningsdel i souterrängplan samt fristående lägenhet och carport. Sammanlagt tolv rum. Objektet säljs underhand. Återkom för privat visning vid seriöst intresse och klar finans. Utgångspris 27,5 MSEK.

Klassisk skönhet vid Odenplan om ca 200 kvm

5 r o k med uthyrningsdel med kök och badrum högt upp i huset vid Odenplan. Balkonger i två väderstreck.

Rymlig insynsskyddad villa med pool i Askim Askim

Arkitektritad villa på totalt 423 kvm belägen på återvändsgata. Huset har totalt 3-6 sovrum, rymligt vardagsrum med öppen spis, allrum, matsal, poolrum, två badrum plus tre toaletter. Enormt stort oinrett garage som kan göras om till verksamhet, träningsrum eller liknande. Fina trägolv. Uppvuxen och lummig trädgård. Omedelbar närhet till skolor, köpcentrum, buss, sjö, hav och fina promenadstråk.

Storslaget fjällboende i Vemdalen med enastående utsikt över fjället Vemdalen

Med storslaget läge över Vemdalsfjället uppförs fyra parhus med absolut högsta standard. Privat spabad, vedeldad badtunna och separat relax med bastu.

Sjötomt på Stora Essingen i härligt sydostläge Stora Essingen

Rymlig villa med boa på 243 kvm i absolut bästa läge på eftersökta Stora Essingen. Trädgård ner mot vattnet och egen brygga. Möjlighet att bygga garage och Attefallshus nära tomtgräns. Ett stenkast från Värdshusbryggan där Strömma Kanalbolags fartyg tar dig in till stan eller mot Drottningholm.

Strålande havsutsikt med utsikt mot fyren Glommen - Falkenberg

Närmsta granne med naturreservatet Morups Tånge Fyr ett stenkast från havet uppenbarar sig denna villa med ett mycket bra läge.

Vill du också sälja ditt hem underhand?