Close icon
Underhand Den diskreta vägen

Anledningarna kan variera, men alla vill inte synas. Då är en underhandsförsäljning ett bra alternativ. Det innebär att din försäljning sker diskret, där vi tack vare vårt stora nätverk ändå hittar rätt köpare.

Att sälja utan att synas.

Att sälja den diskreta vägen med oss på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty innebär att vi skräddarsyr en försäljning utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Skillnaden är att marknadsföringen sker tystare. För vissa uppdrag innebär det att ditt hem inte syns överhuvudtaget. För andra kan det innebära att vi inte marknadsför din bostad på Hemnet. Andra uppdrag kan starta exklusivt på vår internationella sida eller så visas ditt hem bara på vår svenska hemsida. Möjligheterna är lika många som våra uppdragsgivare.

När du väljer en diskret försäljning arbetar vi främst med vårt kundregister och våra fastighetsmäklares personliga nätverk. Det låter kanske enkelt, men det här sättet att arbeta sätter verkligen våra fastighetsmäklare på prov. Det gäller att matcha rätt kunder ur vårt register med ditt hem och dessutom få dem att acceptera rätt pris. Utan andra budgivare. Våra väl utvecklade nätverk i kombination med vårt kontinuerligt uppdaterade kundregister med tiotusentals personer som söker ett nytt hem gör att vi oftast hittar rätt köpare. Vi har under lång tid arbetat med den här typen av försäljningar. Resultaten berättar vi gärna om – men bara mellan fyra ögon.

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Vacker trävilla i Örgryte från 1929 på totalt 424 kvm Örgryte - Jakobsdal

Med ett mycket centralt läge i Jakobsdal ligger denna rymliga enfamiljsvilla på 10 rum varav 5-6 sovrum och en area på 424 kvm varav boarea 310 kvm. Huset uppfördes 1929 av en byggmästare som lät uppföra flera av flerfamiljshusen i området. I huset finns mycket originaldetaljer bevarande såsom stuckaturer, öppen spis, ekparkettgolv, fönster och listverk. Huset lämpar sig mycket väl för en stor familj, alternativt bygga om till generationsboende. Friköpt tomt, friköpt fjärrvärme, fiber och fungerande öppen spis finns. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för ytterligare information.

Vill du också sälja ditt hem underhand?