Close icon
Underhand Den diskreta vägen

Anledningarna kan variera, men alla vill inte synas. Då är en underhandsförsäljning ett bra alternativ. Det innebär att din försäljning sker diskret, men där vi genom vårt stora nätverk ändå hittar rätt köpare.

Att sälja utan att synas.

Att sälja den diskreta vägen med oss på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty innebär att vi skräddarsyr en försäljning utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Skillnaden är att marknadsföringen sker tystare. För vissa uppdrag innebär det att ditt hem inte syns överhuvudtaget. För andra kan det innebära att vi inte marknadsför din bostad på Hemnet. Andra uppdrag kan starta exklusivt på vår internationella sida eller så visas ditt hem bara på vår svenska hemsida. Möjligheterna är lika många som våra uppdragsgivare.

När du väljer en diskret försäljning arbetar vi främst med vårt kundregister och våra fastighetsmäklares personliga nätverk. Det låter kanske enkelt, men det här sättet att arbeta sätter verkligen våra fastighetsmäklare på prov. Det gäller att matcha rätt kunder ur vårt register med ditt hem och dessutom få dem att acceptera rätt pris. Utan andra budgivare. Våra väl utvecklade nätverk i kombination med vårt kontinuerligt uppdaterade kundregister med tiotusentals personer som söker ett nytt hem gör att vi oftast hittar rätt köpare. Vi har under lång tid arbetat med den här typen av försäljningar. Resultaten berättar vi gärna om – men bara mellan fyra ögon.

Våra underhandsobjekt

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Vacker hästgård med strandtomt och egen brygga Väddö-Björkö

Välkommen till Hildalund, en hästgård med boningshus som lät uppfördes av kapten Edvard Mattson år 1897 till sin fru Hilda. Gården ligger på Björkö vid inloppet mot Väddö kanal med egen brygga i lugn skyddad vik. Stall uppfört 2008 om totalt ca 140 kvm varav sadelkammarrum ca 33 kvm med golvvärme och tvättmaskin. Stallet har idag 3 stora boxar från danska Fantasy. Plats finns för ytterligare 2 boxar. Hagar om ca 2,5 Ha. Möjlighet finns att arrendera ytterligare mark. På fastigheten har ordnats en galoppbana om 640 m och en ridvolt med måtten 20 x 40 m. Uteritten till grannbyn Marum är fin med hårdgjord väg ca 4 km runt. Boningshuset från 1909 är renoverat i gott skick med mycket av den ursprungliga charmen i behåll. Stort kök, fina umgängesytor och en härlig inglasad veranda, tre sovrum och två badrum. Gästhus om tre rum och kök med badrum, lillstuga med sovrum och badrum samt bastu med badrum.

Stilrent och rymligt med högsta kvalitet ett stenkast från havet Gamla Lerberget - Kullahalvön

I Gamla Lerberget, med närhet till både naturen, havet och staden, finner ni denna påkostade och moderna bostad i absolut toppskick. Med ett läge på tredje raden längs med Kullahalvöns kuststräcka bjuds ni här på en vacker vy över Danmarks kustlinje, Öresund och vidare ut mot öppet hav i norr. Det stilfulla huset, vilket genomgick en omfattande om- och tillbyggnation 2018, bjuder på en total yta på 218 kvm fördelat på 7 rum och kök varav 5 sovrum. Här finns även ett läckert poolområde med anslutande bastu och gott om ytor för socialt umgänge, både inomhus och utomhus. Huset håller genomgående hög klass med kvalitativa materialval, en stilfull finish och en privat inramning som gör huset som gjort för att trivas i.

Arkitektritad souterrängvilla med pool och underbar sjöutsikt Nynäshamn - Sorunda

Välkommen till en arkitektritad souterrängvilla med pool och underbar sjöutsikt. Här finns utrymme för lugn och ro men också för socialt umgänge. Övervåningen bjuder på vardagsrum och kök med matplats i öppen planlösning med braskamin. Utgång till stor balkong med fin sjöutsikt som går runt hela framsidan och kortsidan av huset. Här finns även gästwc, tvättstuga samt stort sovrum med badrum i anslutning. En trappa ner finns ytterligare ett vardagsrum, två sovrum, badrum med bastu samt garage. Möjlighet till båtplats finns i området.

Våra underhandsobjekt

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Havsutsikt i centrala Arild med generös takterrass och söderläge Arild - Kullahalvön

I centrala Arild, med närhet till både naturen och havet, finner ni denna påkostade och moderna bostad med gott om sociala ytor. Med ett läge mitt i byn bjuds ni här på en vacker vy över Skäldervikens lugna vatten samtidigt som ni har gott om sol på den södervända tomten. Från flertalet rum, och den generösa takterrassen om ca 40 kvm, har ni utblick över havet, byn och den charmiga hamnen. Det stilfulla huset, vilket genomgick en omfattande ombyggnation 2010, bjuder på en total yta på ca 160 kvm fördelat på 7 rum och kök varav 4 sovrum. Nuvarande ägare har dessutom renoverat kök, hall och del av utemiljön under året. Den charmiga planlösningen och de kvalitativa materialvalen tillsammans med läget i byn, med både utsikt och sol, gör huset som gjort för att trivas i både som permanenthus och fritidsbostad.

Strandtomt med kvällssol i Södernäs Värmdö - Södernäs

Strandtomt med soligt västerläge och en vacker utsikt över Torsbyfjärden. Lätt sluttande naturtomt om drygt 3 100 kvm med fin strand och brygga. På tomten finns ett mindre boningshus om 37 kvm, förråd samt brygga. Vatten och avlopp saknas i dagsläget men möjlighet finns att borra brunn och installera minireningsverk till en kostnad om ca 300 000 kr. Fiber bredband finns i tomtgräns. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och inom strandskydd. Det finns ingen förutbestämd byggrätt och varje enskilt ärende behöver därför prövas. Värmdö kommun har uttryckt att en rimlig möjlig byggnation är 2-3 gånger nuvarande storlek. Källare ses också som rimligt. Ansökan om strandskyddsdispens för byggnation om 80 kvm är inlämnad.

Vill du också sälja ditt hem underhand?