Close icon
Underhand Den diskreta vägen

Anledningarna kan variera, men alla vill inte synas. Då är en underhandsförsäljning ett bra alternativ. Det innebär att din försäljning sker diskret, men där vi genom vårt stora nätverk ändå hittar rätt köpare.

Att sälja utan att synas.

Att sälja den diskreta vägen med oss på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty innebär att vi skräddarsyr en försäljning utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Skillnaden är att marknadsföringen sker tystare. För vissa uppdrag innebär det att ditt hem inte syns överhuvudtaget. För andra kan det innebära att vi inte marknadsför din bostad på Hemnet. Andra uppdrag kan starta exklusivt på vår internationella sida eller så visas ditt hem bara på vår svenska hemsida. Möjligheterna är lika många som våra uppdragsgivare.

När du väljer en diskret försäljning arbetar vi främst med vårt kundregister och våra fastighetsmäklares personliga nätverk. Det låter kanske enkelt, men det här sättet att arbeta sätter verkligen våra fastighetsmäklare på prov. Det gäller att matcha rätt kunder ur vårt register med ditt hem och dessutom få dem att acceptera rätt pris. Utan andra budgivare. Våra väl utvecklade nätverk i kombination med vårt kontinuerligt uppdaterade kundregister med tiotusentals personer som söker ett nytt hem gör att vi oftast hittar rätt köpare. Vi har under lång tid arbetat med den här typen av försäljningar. Resultaten berättar vi gärna om – men bara mellan fyra ögon.

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Välskött sjöställe med egen brygga och bastu Vaxholm - Karlsudd

Välskött sjöställe i natursköna Karlsudd i Vaxholms kommun belägen ca 30 km från Stockholms City. Väldisponerad strandtomt om drygt 3 300 kvm med sjöutsikt och egen brygga med segelbåtsdjup i lugna Karlsuddsviken. Här finns plana gräsytor, stor altan mot sjösidan, dubbelgarage med förråd samt två sjöstugor vid vattnet.

Strandtomt med kvällssol i Södernäs Värmdö - Södernäs

Strandtomt med soligt västerläge och en vacker utsikt över Torsbyfjärden. Lätt sluttande naturtomt om drygt 3 100 kvm med fin strand och brygga. På tomten finns ett mindre boningshus om 37 kvm, förråd samt brygga. Vatten och avlopp saknas i dagsläget men möjlighet finns att borra brunn och installera minireningsverk till en kostnad om ca 300 000 kr. Fiber bredband finns i tomtgräns. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och inom strandskydd. Det finns ingen förutbestämd byggrätt och varje enskilt ärende behöver därför prövas. Värmdö kommun har uttryckt att en rimlig möjlig byggnation är 2-3 gånger nuvarande storlek. Källare ses också som rimligt. Ansökan om strandskyddsdispens för byggnation om 80 kvm är inlämnad.

Unikt funkishus i Skår av Ingrid Wallberg Göteborg - Örgryte

1933 uppfördes detta unika och omskrivna funkishus på toppen av Skår efter ritning av arkitekt Ingrid Wallberg. Huset skulle ha uppförts redan 1929, men de första ritningarna på huset medförde stor kritik från grannarna pga husets allt för moderna arkitektur, vilket ledde till att ritningarna fick revideras. Huset är uppfört i 3,5 plan i suterräng med en total golvyta på 253 kvm, varav boarea 195 kvm. Intill huset finns en carport med uppställningsplats för två bilar. Huset innehåller 8 rum varav 4 sovrum. Huset ligger med ett mycket ljust läge och från de olika våningsplanen har man en vidsträckt utsikt över Göteborgs takåsar. På baksidan av huset finns en stor skyddad uteplats med underbart solläge. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

Välskött sjöställe med egen brygga i skyddad vik samt tillhörande obebyggd tomt Värmdö - Norrnäs

Välkommen till skärgårdsidyllen vid Norrnäs med lummig grönska, plana gräsytor, vackra klippor och fin utsikt mot Solöfjärden. Här finns ett välskött sjöställe med huvudbyggnad om ca 160 kvm med garage, carport, gästhus, förråd, sjöstuga samt egen brygga. I anslutning till fastigheten finns också möjlighet att förvärva en obebyggd tomt om drygt 1700 kvm.

Nationalromantiskt paradis

Nyrenoverad gård med mycket stora möjligheter. Flera bostadshus på över 400 kvm totalt. Stor ladugård med fem boxar. Maskinhall, vagnslider, stall, härbren, snickeri och växthus. Solceller för egen produktion.

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Arkitektritad souterrängvilla med pool och underbar sjöutsikt Nynäshamn - Sorunda

Välkommen till en arkitektritad souterrängvilla med pool och underbar sjöutsikt. Här finns utrymme för lugn och ro men också för socialt umgänge. Övervåningen bjuder på vardagsrum och kök med matplats i öppen planlösning med braskamin. Utgång till stor balkong med fin sjöutsikt som går runt hela framsidan och kortsidan av huset. Här finns även gästwc, tvättstuga samt stort sovrum med badrum i anslutning. En trappa ner finns ytterligare ett vardagsrum, två sovrum, badrum med bastu samt garage. Möjlighet till båtplats finns i området.

Storslagen villa med vidunderliga vyer över hav och naturreservat Kristianstad/Åhus

På en udde ut i havet finner ni denna storslagna fastighet inbäddad bland vilsam natur ett stenkast från vattnet. Oberoende årstid möts man ständigt av en ny unik tavla bestående av naturens skådespel. Fasigheten ligger inte långt ifrån städer som Karlskrona, Karlshamn, Kristianstad och Åhus, enbart några kilometer ifrån E22:an, samtidigt som Österlen ligger någon timme bort. Den ståtliga 1,5 plans villan med vidbyggt 2-bils garage stod klart 2011 men genomgick en stor och exklusiv renovering mellan 2019–2021. Huset erbjuder 7 rum och kök om ca. 248 kvm i kombination med en unik tomt om 2179 kvm med ett näst intill overkligt naturskönt och privat läge. Sammantaget ett unikt boende där ute och inne flyter samman – havet är ett med huset, likaså de mäktiga fria vidderna. Försäljningen av denna typ av fastighet är ett sällan återkommande tillfälle. Hjärtligt välkomna till Bodavägen 76.

Magnifik villa på 400 kvm i Saltsjö-Boo med strålande sjöutsikt över Skurusundet

Påkostat hus i flera etage med vinkällare samt pool i söderläge. Beläget endast 70 meter från vattnet med sluttande tomt ner mot Skurusundet. Master bedroom med sjöutsikt samt badrum en suite med bubbelbad. Flera separata entréer. Poolhus med kontor. Dubbelgarage och bergvärme.

Vill du också sälja ditt hem underhand?