Close icon
Underhand Den diskreta vägen

Anledningarna kan variera, men alla vill inte synas. Då är en underhandsförsäljning ett bra alternativ. Det innebär att din försäljning sker diskret, men där vi genom vårt stora nätverk ändå hittar rätt köpare.

Att sälja utan att synas.

Att sälja den diskreta vägen med oss på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty innebär att vi skräddarsyr en försäljning utifrån dina önskemål och dina förutsättningar. Skillnaden är att marknadsföringen sker tystare. För vissa uppdrag innebär det att ditt hem inte syns överhuvudtaget. För andra kan det innebära att vi inte marknadsför din bostad på Hemnet. Andra uppdrag kan starta exklusivt på vår internationella sida eller så visas ditt hem bara på vår svenska hemsida. Möjligheterna är lika många som våra uppdragsgivare.

När du väljer en diskret försäljning arbetar vi främst med vårt kundregister och våra fastighetsmäklares personliga nätverk. Det låter kanske enkelt, men det här sättet att arbeta sätter verkligen våra fastighetsmäklare på prov. Det gäller att matcha rätt kunder ur vårt register med ditt hem och dessutom få dem att acceptera rätt pris. Utan andra budgivare. Våra väl utvecklade nätverk i kombination med vårt kontinuerligt uppdaterade kundregister med tiotusentals personer som söker ett nytt hem gör att vi oftast hittar rätt köpare. Vi har under lång tid arbetat med den här typen av försäljningar. Resultaten berättar vi gärna om – men bara mellan fyra ögon.

Våra hem underhand

Nyfiken på hur du kan hitta ditt kommande drömboende på den diskreta marknaden?

Unik och mycket privat fastighet på sjötomt 76 ha. Furusundsleden i Österåker

Unik och mycket privat fastighet med 50 ha skog och 26 ha vatten. Stort, representativt bostadshus 450 kvm med ett avskilt läge vid Furusundsleden. Lång, egen strand med strandlinje på 800 m. Välskött skog med privat jakt, gräsytor, sommarängar och beteshagar. Stor brygganläggning med segelbåtsdjup och plats för flera båtar. På fastigheten finns även Gamla Mangårdsbyggnaden som pietetsfullt renoverats till ett 150 kvm stort gästhus samt ett sommartorp och flera mindre hus. Samtliga hus i utmärkt skick utan krav på åtgärder. Här finns även nybyggda garage, verkstad samt en maskinhall som används för vinterförvaring av familjens båtar. Ett helt unikt boende för den som föredrar en ostörd, lantlig skärgårdsmiljö cirka 40 minuter från Stockholm City. Passar utmärkt för familj som vill kombinera god kapitalförvaltning med ett ogenerat permanentboende, generationsboende, hästgård eller kanske kombination verksamhet/boende.

Vill du också sälja ditt hem underhand?