Close icon

Maria Andersson

Vice VD | Jur. Kand

+46 (0) 739-82 80 09

maria.a@sothebysrealty.se

Jag började arbeta som vice vd i företaget i januari 2021. Dessförinnan var jag företagets bolagsjurist under tolv år. Jag är uppvuxen i Falun och är utbildad jurist och kriminolog. Jag är dessutom gift med vår vd Lars Andersson så jag har varit med företaget sedan vi startade år 1992. 

I min roll har jag mer fokus på företagsstruktur, administration och våra medarbetare än själva fastighetsförmedlingen. Den delen sköter andra så otroligt mycket bättre. Jag är väldigt stolt över vad vi åstadkommit och över våra fantastiska medarbetare som varje dag fortsätter att utveckla företaget. Jag är dessutom otroligt glad och tacksam över alla våra kunder som återkommer och anlitar oss år efter år. 

Det har gått nästan tre decennier sedan vi startade i en liten lokal på Östermalm och nu finns vi på plats i sex städer runt om i Sverige och internationellt finns vi representerade i mer än 80 länder. Jag hoppas att vi även fortsättningsvis får ert förtroende att förmedla vackra fastigheter över hela vårt land, och över hela världen tillsammans med våra internationella kollegor.

Hittar du inte det du söker?

Tack vare vårt stora kundregister har vi möjlighet att matcha ett objekt med rätt köpare utan att någon behöver få veta.