Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Ekebyvägen 22
Djursholm
9 rok
305 + 37 kvm
Tomt 1.503 kvm
Såld

Underbart sekelskifteshus från 1910 med en gemytlig trädgård

Välbevarat och vackert sekelskifteshus från 1910 med Jugend-stil. Här finns det gott om utrymme för familjen med en mätbar yta om 342 kvm plus övrig yta. Gemytlig trädgård och vackra tidstypiska originaldetaljer. Hemmet karaktäriseras av många tidsenliga snickerier burspråk, eldstäder, fiskbensparkett och spröjsade fönster. Unika takmålningar i entréhall och matsal av den välkände dekorationsmålaren Filip Månsson som har bland annat dekorerat Stockholms Rådhus och Stockholm Central. Fortlöpande renovering har utförts med syfte att behålla den initiala byggnadskaraktären. Belysnings-spottar i tak installerats i de flesta rum samt även utomhusbelysning av träd och buskar. Välskött trädgård med fruktträd, prydnadsbuskar, ros- och perennrabatter samt två magiska pioner Vacker uppgång till huset, två uteplatser stenlagda med kalksten. Såväl morgon- som kvällssol i kökets burspråk. En balkong i söderläge, en stor altan, cirka 40 kvm i västerläge.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss