Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Ekholmsvägen 16
Saltsjöbaden
7 rok
242 + 101 kvm
Tomt 6.668 kvm
55.000.000 kr
Såld

Fantastiskt sjöställe med Älgös i särklass mest eftertraktade läge

Fantastiskt sjöställe i söderläge med vacker sekelskiftesbyggnad. Beläget på Älgös i särklass mest eftertraktade läge. Totalt tre fastigheter på generös tomt med ytterligare byggrätt. Ett av få tillfällen att förvärva en unik fastighet med närhet till både skärgården och Stockholm. Stort bryggdäck med segelbåtsdjup, båtupptagningsplats samt en härlig sandstrand. Stor vacker gräsmatta med lummiga omgivningar och flertalet vackra planteringar. Flera trevliga uteplatser där man kan sitta i skyddat läge. Idag finns en huvudbyggnad, två garage med plats för fyra bilar samt ett förråd för trädgårdsredskap och förvaring. Huset har idag tre sovrum och möjlighet finns att skapa fyra sovrum på övre planet, ett på entréplan samt minst ett i källaren.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Joachim Söderberg

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 767-69 64 00

joachim.s@sothebysrealty.se

Under mina 25 år som fastighetsmäklare har jag sålt åtskilliga villor, våningar, sjöställen och gårdsfastigheter på såväl fastland, öar som uppe i den svenska fjällvärlden, pratat med ännu mer kunder och fått lika många erfarenheter. Kunskap som jag kommer använda både klarsynt och effektivt för att både säljare och köpare skall bli 100% nöjda. Lägg sedan till Skeppsholmen Sotheby’s starka varumärke med branschens starkaste marknadsföring, både i Sverige och utomlands.  

Kontakta oss