Close icon
Stäng

Engelbrektsgatan 19, 4tr Östermalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Engelbrektsgatan 19, 4tr
4 tr
Östermalm
4 rok
229 kvm
4.929 kr/mån
Såld

Exklusiv sekelskiftesvåning med fri vy över Humlegården

Vacker sekelskiftesvåning med fri vy och underbar utsikt över Humlegården. Sällskapsvåningen är i mycket gott skick med exklusiva material.Två balkonger och öppen spis. Våningen har många fina originaldetaljer så som är 3,20 m i takhöjd, stuckaturer, fiskbensparkett, bröstpaneler, takrosetter och spegeldörrar. Generöst sällskapsrum med eldstad. Stort kök med köksö. Tre till fyra bra sovrum varav master bedroom med påkostat badrum. Ångbastu och inbyggt badkar. Två badrum samt tre wc. Mycket välskött förening i representativ fastighet från 1883.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael även blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då Michael bl a sålde en av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2021.

 Michael anpassar alltid försäljningen efter era önskemål och uppnår ofta det bästa marknadspriset. Michael är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Han säljer både våningar och villor i Stockholmsområdet. Förutom fastighetsmäklare är Michael även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss