Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Helgalunden 11
2 av 4 tr
Södermalm
4 rok
119 kvm
6.279 kr/mån
13.100.000 kr
Såld

En härlig fyra i mycket gott skick med balkong och öppen spis invid lummiga Helgalunden på Söder.

Välkomna till Helgalunden, en undangömd grön juvel på Söder med vackra Allhelgonakyrkan i mitten byggd i trä 1917. Helgalunden 11 med sin nyputsade ljusgröna fasad är byggd 1926. En perfekt familjelägenhet i mycket gott skick med möjlighet till tre bra sovrum på våning 2 i huset. Tittar du ut från den rymliga balkongen känns det betydligt högre upp. Helkaklat, nyrenoverat badrum samt en extra gästtoalett. Härligt skick med vacker nyinlagd fiskbensparkett. Kök i nyskick med gedigna granitbänkar. Flexibel möblerbarhet i kök- och vardagsrumsdelen. Gör din intresseanmälan redan idag.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss