Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Karlavägen 61
4 och 5 tr
Östermalm
5 rok
181 + 20 kvm
3.973 kr/mån
27.500.000 kr
Såld

Högst upp i fastigheten på Karlavägen med tidlös elegans

Välkommen till denna magnifika sekelskiftesvåning, en bostad som bjuder på det allra bästa av två världar: bevarad historisk charm och modern bekvämlighet. Belägen högst upp i huset med två öppna spisar, altan, tre sovrum samt två badrum samt en gäst Wc. Läget är oslagbart – Karlavägen med närhet till Karlaplan, Östermalmstorg och Djurgården. Här har du hela Stockholm inom räckhåll, från shopping och kultur till grönområden och rekreation. Hiss till våningsplanet med egen kod.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss