Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Sjöbacken 1
Saltsjö-Duvnäs
11 rok
309 + 267 kvm
Tomt 2.737 kvm
Såld

Högt belägen villa med magnifik vy över Duvnäsviken

Sjönära och välskött villa med högt läge vid Duvnäsviken med vacker nationalromantisk atmosfär samt tidstypiska detaljer, erbjuder denna plats en enastående utsikt över Duvnäsviken mot söder. Omgivningen präglas av en mix av kuperad och plan terräng med trädgårds- och naturtomt där grönskande gräsmattor, frodiga äppelträd, flera mysiga uteplatser och gångvägar med skifferplattor bjuder in till avkoppling med sol från morgon till cirka 20.00 på kvällen. Under våren och sommaren pryds omgivningen av en härlig mångfald av blommor och grönska.
Nedanför villan erbjuds möjligheter till båtplats. Resan till Slussen tar endast cirka 15 minuter, vilket gör att man har en smidig och snabb förbindelse till stadskärnan för arbete, nöjen eller andra äventyr.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss