Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Strandvägen 43 B
1/2 trappa. Entréplan tr
Östermalm
3 rok
86 kvm
3.576 kr/mån
14.800.000 kr
Såld

Underbar sekelskiftesvåning på Strandvägen

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet. Denna vackra hörnfastighet ligger på bästa adress på Strandvägen. Entrén är svårslagen med marmorgolv och väggar, snidade trädetaljer, vacker stuckatur och fina glasdörrar. Två rum är mot Strandvägen med vacker utsikt mot vattnet och träden. Våningen har två vackra kakelugnar, stuckaturer, vackra parkettgolv samt en härlig takhöjd. Här bor du med vatten, promenader på djurgården, restauranger, Dramaten och shopping runt hörnet. Trevlig och välskött förening.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss