Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Strandvägen 7B 6tr
6 tr
Östermalm
6 rok
255 kvm
1.870 kr/mån
47.600.000 kr
Såld

Strandvägen - högt läge med utsikt mot Nybroviken och över takåsarna

Högt upp i fastigheten finner ni denna vackra våning med utsikt över Nybroviken samt över takåsarna. Våningen är i genomgående mycket bra skick med många fina original detaljer så som fiskbensparkett, vackra stuckaturer, bröstpanelar, djupa fönsternischer, två ståtliga eldstäder samt generös takhöjd.

Våningen har en genomgående socialplanlösning med två fina sällskapsrum med utsikt över Nybroviken och magnifik matsal med vy över takåsarna. Separat sovavdelning med tre bra sovrum. Sobert kök med fullutrustning. Tvättrum. Två badrum samt två ingångar. Förening med god ekonomi och med låga avgifter. Garage i föreningen. Attraktivt läge med Dramaten och Stureplan några hundra meter bort. Vackra Djurgården inom räckhåll.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Michael Preber för mer information och visning.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss