Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Tegelviksvägen 29
Barsebäckshamn
7 rok
109 kvm
Tomt 2.257 kvm
15.000.000 kr
Såld

Vidsträckt sundsutsikt i Barsebäckshamn invid naturreservat

Unikt tillfälle att förvärva två granntomter med ett sommarhus i pittoresk miljö endast 500 m från Barsebäcks hamn. Här erbjuds två gräsbelagda och grönskande grannfastigheter om totalt ca 2.257 kvm, varav den ena är bebyggd idag. Ett mycket privat och avskilt läge med fri havsutsikt invid naturreservat och strandlinje. Fantastiska vyer över bl a Lundåkrabukten, Ven och Danmarks kustremsa. Här finns möjlighet att skapa sitt eget drömboende. Barsebäckshamn är ett äldre fiskeläge med anor från 1400-talet. Orten präglas av sin hamn och omfattas av en rik historia. Omgivningarna erbjuder vackra promenader, bad, golfbana, restauranger och segling. Strategiskt läge nära till Barsebäck Resort/Golf, handelsplats Center Syd och bekvämt pendlingsavstånd till Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn med Kastrup.

Mikael Ortolanis

Reg fastighetsmäklare | Transaktionsrådgivare | Civilingenjör

+46 (0) 736-15 02 20

mikael.o@sothebysrealty.se

Mikael har arbetat inom fastighetsbranschen och som fastighetsmäklare i närmare 20 år. Han har en lång bakgrund inom high-end-segmentet och nyproduktion samt erfarenhet från internationellt mäkleri. Mikael har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm där han studerade Bygg-och fastighetsekonomi.

Mikael har även arbetat som kommersiell transaktionsrådgivare för ett av Sveriges största rådgivningsbolag. Han har genomfört många rekordförsäljningar och representerat några av marknadens mest exklusiva bostäder och nyproduktioner.

Som mäklare är Mikael mycket sälj- och resultatorienterad och drivs av nöjda kunder. Han är engagerad och proaktiv och levererar en mycket pålitlig tjänst med fokus på att slutföra affären.

Skeppsholmen Sotheby´s erbjuder marknadens starkaste marknadsföringspaket, både digitalt och i tryckt media, samt ett mycket brett nationellt och globalt nätverk. Oavsett om ni som kund önskar en publik eller diskret försäljning så erbjuder vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. 

Välkommen att kontakta mig!

Kontakta oss