Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Timmermansgatan 2A
5 tr
Södermalm
2 rok
83 + 9 kvm
4.584 kr/mån
11.250.000 kr
Såld

Vindsvåning i en av Södermalms vackraste fastigheter Mälarborgen

Denna otroligt vackra tegelbyggnad anno 1889 är ett landmärke på Mariaberget med sin vackra tegelfasad och med sina tinnar och torn. Dessutom med ett läge som slår det mesta. En kort promenad från Mariatorget tar dig via kullerstensgator upp bland historiska byggnader och härliga vyer. Vinden som bebyggdes 1988 är uppmätt till totalt 91 kvm golvyta varav 83 kvm boyta. Ljuset flödar via, fönster, takfönster, fransk balkong och terrass i tre väderstreck. Utsikten från vinden över Stockholm är minst sagt vidunderlig. Högsta nockhöjd är om ca 4,5 meter. Köket ligger i direkt anslutning till terrass med skjutbar terrassdörr och markis.

Tidigaste möjlighet till visning blir i början av juni. Kontakta mäklaren för intresseanmälan så återkommer vi om en möjlig visningstid.
Staffan Hempel
0730400100
staffan.hempel@sothebysrealty.se

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss