Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Varegårdsvägen 2B
Torekov
7 rok
160 kvm
7.423 kr/mån
8.500.000 kr/bud

Barnvänligt med bullerbykänsla

På populära Varegården finns nu denna trevliga bostad i mycket fint skick till försäljning. Bostaden som härstammar från 1800-talet, är ombyggd och totalrenoverad 2015-2017. Byggnaden har moderniserats samtidigt som man har bevarat många vackra detaljer och lyckats behålla husets ursprungliga karaktär. Bostaden är välplanerad med trevliga materialval, platsbyggda snickerier och härligt ljusinsläpp. Trädgård, med uteplatser i olika sollägen, finns på vardera sida om bostaden. Den charmiga pergulan ligger i soligt västerläge och inbjuder till härliga familjesammankomster.

Varegården är idén om ett bekymmerfritt sommarställe i en idyllisk miljö som för tankarna till Barnen i Bullerbyn. I föreningen ingår ett "Lock and Leave koncept” där det i månadsavgiften inkluderas service såsom trädgårdsskötsel och underhåll. Med faciliteter så som pool, fotbollsplan och padelbana är detta ett sommarparadis för hela familjen.

Varmt välkommen till Varegårdsvägen 2B!

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

På populära Varegården finns nu denna trevliga bostad i mycket fint skick till försäljning. Bostaden, som förr i tiden utgjorde ena delen av Kaptensgården, härstammar från 1800-talet, men är ombyggd och totalrenoverad 2015-2017. Byggnaden har moderniserats samtidigt som man har bevarat många vackra detaljer och lyckats behålla husets ursprungliga karaktär. Bostaden är välplanerad med trevliga materialval, platsbyggda snickerier och härligt ljusinsläpp. Trädgård, med uteplatser i olika sollägen, finns på vardera sida om bostaden. Den charmiga pergulan ligger i soligt västerläge och inbjuder till härliga familjesammankomster. 

Varegården är idén om ett bekymmerfritt sommarställe i en idyllisk miljö som för tankarna till Barnen i Bullerbyn. I föreningen ingår ett "Lock and Leave koncept” där det i månadsavgiften inkluderas service såsom trädgårdsskötsel och underhåll. Med faciliteter så som pool, fotbollsplan och padelbana är detta ett sommarparadis för hela familjen.

Varmt välkommen till Varegårdsvägen 2B

BOSTADEN
När man kliver in i detta trevliga hem möts man av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen ligger ett helkaklat badrum med dusch, WC och tvättställ och innanför detta ligger Master bedroom med plats för dubbelsäng, platsbyggda garderober och platsbyggd arbetsplats. 

Från hallen leder de vackra pardörrarna in till det stora vardagsrummet som utgör hjärtat i bostaden och som öppnar upp både mot kök, matsal och mot trappan som leder upp till övre plan. I vardagsrummet har man bevarat vissa av träväggarna råa och omålade vilket skapar en varm och genuin känsla i rummet. Köket är arkitektritat med stilrena grå luckor, bänkskiva i grå sten, mosaik som stänkskydd och klinker på golvet. I köket finns en utgång till uteplatsen i öster. Matsalen, som ligger i anslutning till köket, rymmer ett större matmöblemang. Här finns en vacker kakelugn bevarad som ger rummet karaktär och som vittnar om husets ursprung. 

Trappan i vardagsrummet leder upp till övre plan där man möts av ett generöst allrum som rymmer både soffgrupp och arbetshörna. Intill allrummet finns tre sovrum - samtliga med plats för dubbelsäng, samt ett helkaklat badrum med dusch, tvättställ, WC, tvättmaskin och torktumlare. 

Genomgående på golven i bostaden ligger vackra trägolv och i taken finns synliga takbjälkar. 

TRÄDGÅRD
Till bostaden hör trädgård och uteplats på vardera sida om huset med flertalet sittplatser i olika sollägen. Längs med östra sidan löper ett trädäck som erbjuder härlig morgonsol och där man kan njuta av morgonkaffet till det meditativa ljudet från den porlande lilla fontänen på innergården. På andra sidan huset breder en stor gräsmatta ut sig i väster och erbjuder  platser för olika sittgrupper. Den vackra pergulan inbjuder till härliga familjesammankomster. Trädgården är inhängnad med träd och buskar och längs med två av sidorna löper en vacker stenmur.

ÖVRIGT
Till bostaden hör parkeringsplats,
förråd, medlemskap till padelbanan, tillgång till gemensamt poolområde, fotbollsplan samt utegrill.
Fiber finns

OMRÅDET
I föreningen på Varegården ingår ett "Lock and Leave koncept” där det i månadsavgiften inkluderas service så som trädgårdsskötsel och underhåll av såväl de enskilda enheterna som av de gemensamma delarna. Med faciliteter så som pool och padelbana är detta ett sommarparadis för hela familjen. På några minuter med cykel når du Torekovs bykärna med alla dess restauranger, stranden och hamnen. Härliga promenadstråk har du direkt runt hörnet. Området som byggts upp runt den gamla kaptensgården ligger i den gamla äppelodlingen från 1800-talet.

TOREKOV
Torekov är ett gammalt fiskeläge som är beläget på västra kusten av Bjärehalvön. Byn är en välbesökt sommarort och är idyllisk med sina kullerstensgator och pittoreska Skånelängor. Samlingspunkten är den gamla ruinen vid "Parkis" där det ligger flertalet populära restauranger. Från den lilla hamnen går Väderöbåten dagligen ut till Hallands Väderö och på fiskhuset får du dagsfärsk fisk varje dag. I anslutning ligger den mycket aktiva småbåtshamnen, båtklubben och segelklubben. I byn finns flertalet badplatser och runtomkring går cykelvägar och promenadstigar i olika naturreservat. På heden kan man njuta av både härliga promenader och av den mest fantastiska utsikten över Kullabygden och Hallands Väderö. Golfbanor finns det gott om runtomkring Torekov och givetvis finns det gott om både tennisbanor, paddelbanor och ridmöjligheter. Båstad centrum, med tågstation, sin välkända tennis och med all service som kan tänkas behövas, nås på drygt en kvart. Flygplats för inrikesflyg finns i Ängelholm och nås på en knapp halvtimme och Köpenhamns internationella flygplats ligger en och en halv timme bort.

 

 

 

 

 

 

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
Varegårdsvägen 2B, 269 78 Torekov
Område:
Torekov
Kommun:
Båstad
Antal rum:
7 rum och kök
Antal sovrum:
4
Lägenhetsnummer:
2
Avgift:
7 423 kr/mån
Ingår i avgiften:
Sophämtning, vatten & avlopp, skötsel såsom pool, gräs- och häckklippning
Pris:
8 500 000 kr/bud
Byggnadstyp:
Parhus 1,5 plan
Byggnadsår:
1909
Byggnadsår kommentar:
Härstammar från 1800-talet. Ombyggt/Tillbyggt 2015-2017
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump NIBE
Fönster:
2-glas
Eldstad:
Kakelugn
Tv- och internetutbud:
Fiber
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Storlek
Boarea:
160 kvm
Förening
Förening:
Brf Paeninsula Varegården
Org.nr:
769630-5973
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Driftskostnader
Kommentar:
I posten "Värme" ingår även hushållsel.
Förbrukning: ca. 5.000 kWh/år.
Personer i hushåll:
6
Värme:
1 168 kr/mån
Driftskostnader totalt:
1 168 kr/mån
Andelstal
Brf:
0.17732%
Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   
  1/32
  2/32
  3/32
  4/32
  5/32
  6/32

  Sälj med oss

   7/32
   8/32
   9/32
   10/32
   11/32
   12/32
   13/32
   14/32
   15/32
   16/32
   17/32
   18/32
   19/32
   20/32
   21/32
   22/32
   23/32
   24/32
   25/32
   26/32
   27/32
   28/32

   Sälj med oss

    29/32
    30/32
    31/32
    32/32

    Planritningar och kartor

    Planlösning Entréplan (1/2)

    Planlösning Övre plan (2/2)

    Planritningar och kartor

    Planlösning Entréplan

    Planlösning Övre plan

    Anja Kuylenstierna

    Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

    +46 (0) 708-30 96 37

    anja.k@sothebysrealty.se

    Min största behållning är nöjda kunder och jag siktar alltid mot att överträffa mig själv och mina kunders förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att få mina kunder att känna sig trygga i sin bostadsaffär. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten och har många års erfarenhet av dessa marknader.

    Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min familj, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

    Sälj med oss

     Sälj med oss

      Intresseanmälan