Close icon
Om oss Skeppsholmen Sotheby's International är en av Sveriges ledande mäklarfirmor inom premiumsegmentet.

Det mesta i livet handlar om förtroende.

Vi fick en gång frågan om vilken som är den viktigaste egenskapen för att lyckas i en affär? Det kan låta som en svår fråga. Men svaret är lätt. Mycket i livet, för att inte säga det mesta, handlar om förtroende. När vi träffar dig första gången betraktar vi det mötet som början på en lång vänskap. Vi vågar göra det eftersom vi besitter en unik kompetens. Från den privata marknaden med våningar, villor, lant- och sjöställen, över nyproduktion till kommersiella fastigheter. Idag finns vi också över hela landet. Eller rättare sagt, via Sotheby’s International Realty finns vi numera över hela världen. Det här får oss inte att luta oss tillbaka. Tvärtom. Vi tänker långsiktigt och vi föredrar varaktiga relationer. Vi vet att det inte finns några genvägar till en lyckad försäljning och en nöjd uppdragsgivare.

 

 

Vi vill följa dig genom livets alla drömboenden.

När vi träffar dig första gången, när du ska köpa din första våning, så ser vi det mötet som början på en lång vänskap. Det kan låta självklart, men vi tror på nöjda kunder. Inget ger oss mer glädje än när en tidigare säljare eller köpare ringer upp för att be om vår experthjälp igen. Det är då vi vet att vi lyckats göra ett bra arbete.

Vi vill finnas vid din sida från första innerstadsvåningen till villan i den attraktiva förorten, drömboendet vid havet eller huset utomlands. Fram till den dagen du kanske tar över en hyresfastighet som du behöver hjälp med att sälja.

Med oss når du potentiella köpare både i Sverige och utomlands. Vi knyter samman köpare och säljare över hela världen via 1000 systerkontor i över 75 länder och vår internationella marknadsföring ger dig möjlighet att nå 70 miljoner köpare världen över.

Vi har sedan 1992 förmedlat tiotusentals lyckade försäljningar och hos oss arbetar några av Sveriges främsta fastighetsmäklare. Alla med lång erfarenhet, stort nätverk, gedigna kunskaper och rekordnoteringar bakom sig. Du kan därför känna dig trygg när du ger oss förtroendet att sköta din försäljning.

Stolta över att kunna ge tillbaka.

Vi lever och arbetar i det samhälle där vi är verksamma och att ge tillbaka är en del av vår företagskultur. Vi deltar i välgörenhetsinitiativ i vårt internationella nätverk och hoppas på så sätt kunna bidra till att hjälpa några. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Här är några av de organisationer som vi är stolta över att stödja:

Project Playground – Årets julgåva 2020 gick till Project Playground som hjälper barn och ungdomar i utanförskap och utsatthet i Sverige och Sydafrika.

Team Rynkeby God Morgon – Julgåva 2020 gick dessutom till Team Rynkeby God Morgon där alla inslamlade medel från sponsorer och givare går till Barncancerfonden.

Vår julgåva 2019 gick till Läkare Utan Gränsers livräddande arbete och räcker till ett stort tält med upp till tio sängplatser som snabbt kan sättas upp som fältsjukhus.

2018 gick årets julgåva till Min Stora Dag. Varje år får nära 5.000 barn och unga som kämpar vara med om en stor dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

2017 valde vi att låta vår julgåva gå till Zonta International som arbetar för att stödja och stärka kvinnors ställning och hälsa i världen.

Barncancerfonden – 2016 års gåva gick till Barncancerfonden och deras arbete för att bekämpa barncancer samt att se till att drabbade barn och ungdomar får den vård och stöd som de behöver.

Frälsningsarmén – Många svenskar lever idag utan ett hem. Årets julgåva 2015 gick till Frälsningsarmén och deras arbete för att ge så många som möjligt ett tak över huvudet.

KSSS – 2013 valde vi att låta vår julgåva gå till KSSS Network som stödjer deras ungdomsverksamhet.

Vårt bidrag 2012 gick till Stockholms Stadsmissions  verksamhet för all barn, ungdomar, barnfamiljer, vuxna och äldre som lever i krissituationer eller missbruk.

SOS Barnbyar – Julgåvan 2013 gick till SOS Barnbyars verksamhet som hjälper föräldralösa barn till ett värdigt liv.

2010 gick vår julgåva till RBU som arbetar aktivt för att förändra attityderna i samhället och skapa bättre förutsättningar för barn med funktionsnedsättningar och deras familjer.

Unicef – Vår gåva 2010 gick till Unicefs arbete på Haiti efter den kraftiga jordbävningen. Unicef fanns tidigt på plats och kunde omedelbart inleda hjälparbetet.

Hand in Hand- Julgåvan 2008 gick till Hand in Hands arbete med att skapa förutsättningar för bestående utveckling med fokus på kvinnligt entreprenörskap.

WWF- Årets gåva 2017 gick till Världsnaturfonden WWF:s viktiga natur och miljöarbete i Sverige och övriga världen.

Vill du ta del av vårt nyhetsbrev?