Close icon
Gotland Gotland

Gotland

Sagolika Gotland.

Nytt för 2023 är att vi nu etablerar oss på raukarnas ö, i rosornas och ruinernas stad – Hansastaden Visby. Strosa i gränderna ner mot kullerstensstranden vid havet för att betrakta solnedgången. Slå dig ned på en bänk uppe på kärleksstigen ovanför Domkyrkan. Känn atmosfären och historiken innanför ringmuren. Njut av Gotlands stora utbud av kulinariska upplevelser, kulturliv och natur. Finn just dina favoriter som mäktiga raukar och magiska stränder på Fårö. Ljugarn i öster, Hoburgen i söder och alla underbara små smultronställen i inlandet. På plats kan du njuta av ramslök, tryffel och saffranspannkaka.  

 

Vill du också sälja med Sveriges starkaste varumärke och exponera ditt hem i vår kraftfulla marknadsföring? Hör av dig – vi står beredda att hjälpa dig få kontakt med spekulanter som söker ett drömboende, en livskvalitet. Kunder som söker den vackra naturen, ljuset och lugnet. De som värdesätter och förstår den mångfald i allt från kultur till smaklig spis som Gotland har att erbjuda. Genom oss får du även kontakt med de internationella kunderna som söker sin dröm på ön. 

 

Vårt digitala kontor på Gotland drivs av vår mäklare Lisa Jansdotter Svanlund. Lisa har sedan sina unga år mycket god kännedom om ön och dess fina kvaliteter. Hon är van att hantera köpare och säljare av objekt med större värden och lotsar sina kunder med van hand.

 

Välkommen att kontakta oss.

gotland@sothebysrealty.se 

+46 (0) 73-982 80 06