Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Olivedalsgatan 8
3 av 8 tr
Linnéstaden
4 rok
113 kvm
6.387 kr/mån
6.400.000 kr
Såld

Välplanerad 4:a med stor balkong i Linnéstaden

Ljus och mycket välplanerad 4:a på 112,5 kvm med stor balkong i söder mot den fridfulla innergården. Här bor man mycket praktiskt med alla bekvämligheter i huset eller inom kort promenadavstånd! Lägenheten har ett mycket lugnt läge på Olivedalsgatan, nära Slottsskogen. Stort nyrenoverat kök med matplats. Två vackert renoverade badrum, varav ett har egen tvättstuga. Tre utmärkta sovrum i var sin ända av lägenheten, där ett av sovrummen har en stor walk-in-closet med badrum innanför. Rymligt vardagsrum med flera fönster mot gatan. Lägenheten ligger i en omtyckt och väl fungerande bostadsrättsförening med flera gemensamma utrymmen såsom gym, bastu, takterrass och övernattningslägenhet. Stor och ny hiss finns.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss