Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Säby Park
Ingarö

Säby Park - Ingarö

På anrik mark, i historiska byggnader, formas just nu inte bara morgondagens bostäder utan även livsstil. En unik kombination av hållbar arkitektur, ytor för motion, arbete, umgänge och allt som gör livet lite roligare. Välkommen till Säby Park, ett bekvämt skärgårdsliv.

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
Säby Park, 134 65 Ingarö
Område:
Ingarö
Kommun:
Värmdö
Förening
Förening:
Bostadsrättsföreningen Säby Park
Org.nr:
769640-4875
Ägandeform:
Nyproduktionsprojekt - Bostadsrätt
Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   
  1/3
  Rendering vinter
  2/3
  Rendering
  3/3

  Christopher Steen

  Registrerad fastighetsmäklare

  +46 (0) 739-82 80 28

  christopher.s@sothebysrealty.se

  Vägen till en lyckad försäljning.

  Det finns inte några genvägar till en lyckad försäljning. Det handlar bara om två saker: hårt arbete och ett exklusivt nätverk.

  Det praktiserar jag genom att vara tidig på jobbet och med vår unika rätt till Sotheby´s International Realty i Sverige.

  Sotheby’s är världens ledande fastighetsmäklare i premiumsegmentet med drygt 1000 kontor i över 80 länder, vilket gör att jag når en mycket utvald målgrupp i såväl Sverige som utomlands.

  I vårt stora nätverk har vi flera samarbetspartners. Vi arbetar tillsammans med bland annat SEB Private Banking, DI Weekend Exklusivt Boende och SvD Perfect Guide.

  Anders Elbe

  Registrerad fastighetsmäklare | Ek Mag | EMBA | Internationell kontaktperson

  +46 (0) 739-82 80 02

  anders.e@sothebysrealty.se

  Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

  Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

  Rendering vinter
  Rendering

  Intresseanmälan