Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Finnsbovägen 277
Båstad/Finnsbo
8 rok
122 + 69 kvm
Tomt 225.120 kvm
14.600.000 kr
Såld

Kringbyggd gård med Båstads vackraste utsikt över landskap och hav

Välkommen till denna unika fastighet med utsikt över det betagande landskapet utefter åsens höjder samt Laholmsbuktens svepande kustlinje. På fastigheten finns förutom 22,5 hektar jordbruks- och betesmark ett bostadshus, en trelängad ladugårdsbyggnad med gästlägenhet, separat gästrum, konferensrum samt cafékök, butikslokal, gallerirum samt lagerutrymmen och ett mindre förrådshus. En unik fastighet i mycket gott skick med oändliga möjligheter där bara fantasin sätter gränserna.

Varmt välkomna till Finnsbovägen 277.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i över 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

Kontakta oss