Close icon
Stäng

Fylkeskungavägen 69 Båstad

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Fylkeskungavägen 69
Båstad
6 rok
320 + 92 kvm
Tomt 2.492 kvm
Såld

Dröm uppe på Kungshöjden med utsikt över Båstad och Laholmsbukten

Nu finns möjlighet att köpa denna unika fastighet med arkitektritat hus som ligger privat och insynsskyddat uppe på Hallandsåsen i vackra grönskande omgivningar och med fantastiska vyer.
Bostaden rymmer med sina dryga 300 kvm plats för både familj och vänner. De stora sociala ytorna, det trevliga poolområdet och den parkliknande trädgården inbjuder till sociala tillställningar för den som önskar.
Denna fastighet passar perfekt för den som drömmer om närheten till allt som Båstad har att erbjuda, men ändå vill hålla sig lite privat och i stället njuta av stillheten, lugnet och naturen.

Välkommen till Fylkeskungavägen 69!

Anja Kuylenstierna

Registrerad Fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten, jag har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min man och våra barn, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss