Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Danderydsgatan 28
6 tr
Östermalm
5.5 rok
191 + 26 kvm
7.500 kr/mån
36.500.000 kr
Såld

Lyxig vind med terrasser under produktion

Vindsprojektet på Danderydsgatan bygger på en vision av att bygga premiumbostäder av optimal kvalitet utan kompromisser. Genomtänkta lösningar och materialval i yppersta kvalitet ska tillsammans med köparens egna synpunkter ge varje vind sin unika utformning och personliga touch.
Cirka 4,7 meter i nockhöjd. Hiss direkt in i våningen om 5,5 rum och kök. Boyta ca 191 kvm med en total golvyta om ca 217 kvm. En stor terrass mot gård och en terrass mot gatan. En drömbostad.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss