Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Ekebylundsvägen 4
Ekerö Färingsö Troxhammar
7 rok
Tomt 2.580 kvm
13.350.000 kr
Såld

Villadröm med magnifik utsikt och stor gäststuga på Ekerö, Färingsö

Välkomna till denna fantastiska villa i herrgårdsstil med modern arkitektur och härlig känsla. Villan har under senaste åren genomgått förbättringsarbeten och är nu en riktig familjedröm för dig som söker det där lilla extra. Den nyrenoverade gäststugan ger dessutom många möjligheter.

Villan har ett ljusflöde som är helt fantastiskt. De stora vackra spröjsade fönstren, rymden med ca 7 meter i takhöjd i sällskapsdelen och övervåningens trevliga öppna planlösning ger en härlig känsla. Nyligen installerade zipmarkiser (transparenta) blockar solen effektivt de varmaste dagarna. Vacker fri utsikt över Troxhammar golfbana, hästhagar och ängar. Mer info på mäklarens hemsida

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Anders Elbe

Registrerad fastighetsmäklare | Ek Mag | EMBA | Internationell kontaktperson

+46 (0) 739-82 80 02

anders.e@sothebysrealty.se

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

Kontakta oss