Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Floragatan 14
1 tr
Östermalm
2 rok
51 kvm
1.799 kr/mån
Såld

Smakfullt på Floragatan med kakelugn och solig balkong

På eftertraktade Floragatan i ståtlig fastighet från 1884 bjuds smakfull lägenhet med genomgående planlösning, fungerande kakelugn och solig balkong mot gården. Belägen i Östermalms villastad med dess vackra huskroppar, breda gator och små trädgårdar mellan gata och husfasader. Lugna Floragatan är återvändsgata. Stort och härligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt matbord. Högt i tak, pampig kakelugn och stort fönster mot Floragatan. Mot den gröna innergården rofyllt sovrum med hel garderobsvägg, plats för dubbelsäng och utgång till härlig balkong med sol fram till mitt på dagen. Intill sovrum ljust effektivt kök med kylskåp från SMEG, gasspis, diskmaskin, inbyggd ugn/micro och trevlig matplats. Fint och rymligt badrum med regndusch och TM. Skuldfri förening med stora renoveringar gjorda. Representativ fastighet med vacker entré. En mycket trevlig och smakfull lägenhet i Östermalms villastad med närhet till såväl grönskande parker som till Östermalms rika utbud.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss