Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hornsgatan 41
4 tr
Södermalm
3.5 rok
104 kvm
5.030 kr/mån
11.300.000 kr
Såld

Sekelskiftesvåning anno 1882 högt upp i fastigheten med balkong. Stuckaturer och kakelugnar.

Välkomna till denna vackra fastighet. Lägenheten ligger på 4 av 5 trappor med två sovrum samt arbetsrumsdel. Mycket inbjudande kök med balkong som ligger mot baksidans gröna oas. Två kakelugnar (en ur funktion). Förening som löpande amorterar ner sina lån. Mycket goda lokalintäkter borgar för fortsatt god ekonomi.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss