Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Lejdarevägen 3
Hittarp - Helsingborg
6 rok
159 + 24 kvm
Tomt 1.326 kvm
19.000.000 kr
Såld

Totalrenoverad 1700-tals skånelänga med pool och panoramautsikt över havet

Med panoramautsikt över Öresund och Danmark ligger denna charmiga skånelänga anno 1747 med högt läge på Landbogskanten 16 m över havet och som påkostat totalrenoverats senast år 2021. Tidigare totalrenovering av villan skedde år 2011 då även trädgården anlades med pool. Tomten är stor för området, den är 1326 kvm och här finns flera uteplatser, både under tak vid gästhus och utefter hela villans längd och de har magnifik sundsutsikt. Här är allt som nytt samtidigt som tidstypiska detaljer bevarats och material har valts med stor omsorg, det är naturmaterial som zink, kalksten, ölandssten, extra breda oljade ekgolv och gatsten för att nämna något, detta för att matcha husets karaktär och för skandinavisk look. Bekvämligheten är också genomtänkt och påkostat uppgraderade, se vidare under renoveringar.

En charmig totalrenoverad skånelänga med fantastiskt havsutsikt och pool - en villa för livsnjutare!

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss