Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Linnégatan 42, 5tr
5 tr
Östermalm
6 rok
174 kvm
7.593 kr/mån
Såld

Ljus våning med högt läge och magisk utsikt

Välkomna till detta fantastiska läge ett kvarter från Östermalmstorg i hjärtat av Östermalm. Högt upp på våning 5, i denna mycket eleganta jugendfastighet anno 1903, bjuds ljus och en synnerligen smakfull sexrumsvåning. Våningen karaktäriseras av välbevarade originaldetaljer såsom stuckaturer, väggpaneler, spegeldörrar och en dekorativ kakelugn.

Det första du möts av är ett härlig ljusflöde in i hallen från stor välvd balkong i sydväst med magisk utsikt mot Hedvig Eleonora kyrka.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss