Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Mosebacke Torg 8A, 4tr
4 tr
Mosebacke
4 rok
102 kvm
6.274 kr/mån
14.600.000 kr
Såld

Hörnläge högst upp på Mosebacke Torg med balkong och vidunderlig utsikt

Välkommen till en av Södermalms mest eftertraktade adresser. Lägenheten ligger på våning 4 med stor balkong i bästa västerläge med vidunderlig utsikt. Balkongen är trivsamt träinklädd med blomlåda. Balkongen är stor nog för att sitta och äta på.

Idag är våningen disponerad som en 4:a med vardagsrum, matrum och 2 sovrum. Lugnt läge men med riktig Södermalmspuls direkt runt hörnet. Vackra Katarinaberget och Mosebacke Torg blir din egen hemmaplan och bjuder på allt vad vårt vackra Söder och Stockholm erbjuder.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss