Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Norra Kustvägen 4
Hittarp - Helsingborg
8 rok
175 + 60 kvm
Tomt 557 kvm
15.000.000 kr
Såld

Totalrenoverad villa på första parkett med magnifik havsutsikt

På första parkett mot havet och med fantastisk utsikt över Öresund och Danmark ligger denna totalrenoverade villa på hörntomt med både gräsmatta och härligt poolområde i soligt västerläge. Villan i 1,5 plan har byggts om och totalrenoverats från golv till tak sedan år 2016 till idag och är nu som en ny modern arkitektritad villa. Från tidigare områdets gamla bageri till bekvämt boende med stora skjutbara fönsterpartier i väster mot havet på båda våningsplanen, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppen spis och med öppet upp i taknock med synliga takbjälkar på ovanvåningen.

Läget är ypperligt med strand och hav som granne och Hittarp är ett av de populäraste områdena i Helsingborg, det är barnvänligt, har närhet till Pålsjö Skog och i grannområdet Laröd finns bl a livsmedelsbutik och två bra skolor. Till Helsingborgs stadskärna tar det ca 10 minuter med bil och bussar går ca varje kvart.

För mer information och fler foton se vår hemsida www.skeppsholmen.se

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss