Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
O H Lindahls väg 55
2 tr
Falsterbo
2 rok
45 kvm
2.427 kr/mån
4.700.000 kr
Såld

Lägenhet med balkong vid Falsterbostranden

Toppläge i Falsterbo! I Brf Falsterbohus nr 2 erbjuder vi nu en mycket trevlig lägenhet på underbart läge med viss havsutsikt och vyer över grönområden och gamla Falsterbohus. Direkta närheten till vidsträckt sandstrand, badhytter, pool samt en och annan karaktäristisk katamaran skapar härlig sommarkänsla. Välplanerad planlösning med kök i kontakt med umgängesytor i form av allrum och balkong. Välkomna till detta eftertraktade boende på Falsterbonäset!

Markus Hultman

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

+46 (0) 739-82 80 04

markus.h@sothebysrealty.se

Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

Kontakta oss