Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Östermalmsgatan 46, 2tr
2 tr
Östermalm
5 rok
168 kvm
1.364 kr/mån
Såld

Sekelskiftesvåning i Villastaden med balkong och eldstäder - Förening med låga avgifter

Fantastisk sekelskiftesvåning från 1893 med balkong och mycket karaktär och charm.
Denna paradvåning i klassisk stil belägen i Villastaden ett av Östermalms mest eftertraktade kvarter. Våningen präglas av många tidstypiska detaljer så som en takhöjd om cirka 3,40m, vackra stuckaturer, pardörrar, takrosetter, två eldstäder, parkettgolv, sjärnparkett, fackverksstuckatur i tak, pelare, spegeldörrar och genomgående planlösning med gott om platsbyggda garderober. Välskött förening med mycket god ekonomi. Representativ och vacker fastighet med trevlig entré. Ett kvarter från Humlegården och Stureplan inom bekvämt gångavstånd.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss