Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Oxenstiernsgatan 35, 6tr
6 tr
Östermalm
3 rok
90 kvm
6.191 kr/mån
7.510.000 kr
Såld

Högt läge i huset med balkong & uthyrningsdel. Visst renoveringsbehov.

Välkommen till denna mycket högt belägna lägenhet på 6 av 7 trappor. Denna 90 kvm 3:a har en riktigt bra planlösning fördelat på två bra sovrum varav ett med stor balkong i västerläge. Vardagsrum med öppen planlösning mot arbetskök och en fransk balkong med pardörrar mot magisk utsikt över gröna Gärdet och Kaknästornet. Lägenheten har visst behov av renovering och kan bli en riktig pärla.

Uthyrningsdelen kan funka som generationsboende, uthyrd eller som en del av en vanlig lägenhet. Föreningen är ok med uthyrning av uthyrningsdelen.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss