Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Gustav Hoffs väg 54, Pålsjö Gård
Pålsjö - Helsingborg
12 rok
325 + 250 kvm
Tomt 8.429 kvm
20.000.000 kr
Såld

Vackra boningshuset på Pålsjö Gård - en oas på landet vid naturreservatet mitt i stan

Invid naturreservatet Pålsjö Skog ligger Pålsjö Gård med sin mangårdsbyggnad anno 1908 i jugendstil, det totalrenoverade vackra och rymliga boningshuset med tomt är nu till salu. Här bor man i en unik kulturklassad miljö med ett fantastiskt läge på landet mitt i stan och med mindre än 1 km till havet - en oas i Helsingborg både för de med och utan häst.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss