Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Rådmansgatan 22
3 tr
Östermalm
3 rok
134 kvm
4.367 kr/mån
20.000.000 kr
Såld

Drömvåning i toppskick med balkong

Välkomna till denna drömvåning med stor balkong, öppen spis exklusiva badrum och ljudsystem. Våningen andas klass och är omsorgsfullt renoverad. Våningen har två ingångar varav den ena från innergård där du kommer upp till våningsplanet med hiss. Hissen går dessutom ner till källaren för lätt åtkomst till förråd.

När du kommer in i den sobra hallen möts du av moderna platsbyggda snickerier avseende avhängning, och en praktisk sittbänk. Mittemot en smart platsbyggd arbetsplats. Kalkstensgolv med golvvärme.

Ett härligt välkomnande vardagsrum som går att möblera på många olika sätt. Ett mycket vacker välvt rum med fiskbensparkett, stuckaturdetaljer i nationalromantisk stil och en tidstypisk öppen spis i sten.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss