Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Sankt Eriksgatan 16
5 tr
Kungsholmen
3 rok
81 + 25 kvm
3.949 kr/mån
Såld

Drömvåning i toppklass med terrass

En riktigt lyxig vind om 81 kvm boa och totalt 99 kvm golvyta samt 7 kvm i loftutrymme med låg takhöjd. Välkomnande mycket förvaringssmart hall med sittdel. Från hallen öppnar hela lägenheten upp som ett smycke med en härlig wow känsla och en glimt ut genom terrasspartiet. Magisk vy från terrassen om drygt 8 kvm. Vinden är i nyskick och färdigställdes under 2019/2020.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss