Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Vinkelhuset
Lilla Essingen

Ett Hem för nu som alltid – på en ö mitt i stan

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

Vinkelhuset på Lilla Essingen är inte riktigt som andra hus. Det är ett landmärke där varje planlösning, balkong och inredningsdetalj skapar en helhet. Ett landmärke som ger dig utsikt åt alla håll, samtidigt som det är intimt och avskilt.

I nära samarbete med Varg Arkitekter bygger Patriam fjorton generösa bostäder med stadspulsen runt hörnet och vattenbrynet bara några fotsteg bort. Inredningskonceptet är utformat så att det matchar husets fasad. Jordnära och naturliga material resulterar i en balanserad och rogivande helhet. Det blir en interiör som saktar ner tempot och låter dig njuta av hemmets fridfulla lugn fullt ut.

Varmt välkommen till Vinkelhuset. Ett hem att bo i och se på – även om hundra år.


Varmt välkomna att kontakta oss på vinkelhuset@skeppsholmen.se för mer information.

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
Vinkelhuset, 112 61 Stockholm
Område:
Lilla Essingen
Kommun:
Stockholm
Ägandeform:
Nyproduktionsprojekt - Bostadsrätt
Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   
  1/3
  2/3

  Sälj med oss

   3/3

   Anders Elbe

   Registrerad fastighetsmäklare | Ek Mag | EMBA | Internationell kontaktperson

   +46 (0) 739-82 80 02

   anders.e@sothebysrealty.se

   Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

   Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

   Christopher Steen

   Registrerad fastighetsmäklare

   +46 (0) 739-82 80 28

   christopher.s@sothebysrealty.se

   Vägen till en lyckad försäljning.

   Det finns inte några genvägar till en lyckad försäljning. Det handlar bara om två saker: hårt arbete och ett exklusivt nätverk.

   Det praktiserar jag genom att vara tidig på jobbet och med vår unika rätt till Sotheby´s International Realty i Sverige.

   Sotheby’s är världens ledande fastighetsmäklare i premiumsegmentet med drygt 1000 kontor i över 80 länder, vilket gör att jag når en mycket utvald målgrupp i såväl Sverige som utomlands.

   I vårt stora nätverk har vi flera samarbetspartners. Vi arbetar tillsammans med bland annat HOOM, Porsche, SEB Private Banking, DI Weekend Exklusivt Boende och SvD Perfect Guide.

   Sälj med oss

    Intresseanmälan